A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720343660.6484.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Fursecuri cu nuci si coaja de portocala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
17-12-2011, ora 08:21

Reteta zilei: Fursecuri cu nuci si coaja de portocala

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Fursecuri cu nuci si coaja de portocala

Blat:

-250g margarina

-150g zahar

-un ou

-doua lingurite coaja rasa de portocala

-o lingurita vanilie

-300g faina

-o lingurita praf de copt

-un praf de sare

-100g cocos razuit.

Glazura de ciocolata:

-doua linguri zahar

- 2-3 linguri apa

-o ciocolata amaruie(sau cu lapte(100g), taiata in bucatele.

Glazura aromata:

-doua linguri suc de portocale

-o jumatate lingurita scortisoara

-cca 80g zahar pudra cu aroma de vanilie.

Se amesteca bine si se toarna peste prajiturele.

Mod de preparare:

Blat:

Se mixeaza toate ingredientele, in ordine, pana se obtine o pasta, care se lasa la frigider timp de o ora.Dupa racire, se fac bilute din aluat( cca 3cm diametrul) si se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, lasand cca 5cm distanta intre ele. Se coc la foc mic 15-20 min. Se lasa la rece, dupa care se dau cu prima glazura, se lipeste cate o jumatate de miez de nuca si la sfarsit se pune glazura aromata. Eventual, se orneaza cu bomboane colorate.

Glazura de ciocolata:

Se topeste zaharul in apa la foc mic, apoi se ia de pe foc si se pune ciocolata amestecand bine. Se toarna pe fiecare prajiturica in parte, apoi se lipeste cate o jumatate de miez de nuca. Deasupra se pune glazura aromata.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Fursecuri cu nuci si coaja de portocala

,

Blat:

-250g margarina

-150g zahar

-un ou

-doua lingurite coaja rasa de portocala

-o lingurita vanilie

-300g faina

-o lingurita praf de copt

-un praf de sare

-100g cocos razuit.

 

Glazura de ciocolata:

-doua linguri zahar

- 2-3 linguri apa

-o ciocolata amaruie(sau cu lapte(100g), taiata in bucatele.

Glazura aromata:

-doua linguri suc de portocale

-o jumatate lingurita scortisoara

-cca 80g zahar pudra cu aroma de vanilie.

 

Se amesteca bine si se toarna peste prajiturele.

 

Mod de preparare:

Blat:

Se mixeaza toate ingredientele, in ordine, pana se obtine o pasta, care se lasa la frigider timp de o ora.Dupa racire, se fac bilute din aluat( cca 3cm diametrul) si se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, lasand cca 5cm distanta intre ele. Se coc la foc mic 15-20 min. Se lasa la rece, dupa care se dau cu prima glazura, se lipeste cate o jumatate de miez de nuca si la sfarsit se pune glazura aromata. Eventual, se orneaza cu bomboane colorate.

 

Glazura de ciocolata:

Se topeste zaharul in apa la foc mic, apoi se ia de pe foc si se pune ciocolata amestecand bine. Se toarna pe fiecare prajiturica in parte, apoi se lipeste cate o jumatate de miez de nuca. Deasupra se pune glazura aromata.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Blat:

-250g margarina

-150g zahar

-un ou

-doua lingurite coaja rasa de portocala

-o lingurita vanilie

-300g faina

-o lingurita praf de copt

-un praf de sare

-100g cocos razuit.

 

Glazura de ciocolata:

-doua linguri zahar

- 2-3 linguri apa

-o ciocolata amaruie(sau cu lapte(100g), taiata in bucatele.

Glazura aromata:

-doua linguri suc de portocale

-o jumatate lingurita scortisoara

-cca 80g zahar pudra cu aroma de vanilie.

 

Se amesteca bine si se toarna peste prajiturele.

 

Mod de preparare:

Blat:

Se mixeaza toate ingredientele, in ordine, pana se obtine o pasta, care se lasa la frigider timp de o ora.Dupa racire, se fac bilute din aluat( cca 3cm diametrul) si se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, lasand cca 5cm distanta intre ele. Se coc la foc mic 15-20 min. Se lasa la rece, dupa care se dau cu prima glazura, se lipeste cate o jumatate de miez de nuca si la sfarsit se pune glazura aromata. Eventual, se orneaza cu bomboane colorate.

 

Glazura de ciocolata:

Se topeste zaharul in apa la foc mic, apoi se ia de pe foc si se pune ciocolata amestecand bine. Se toarna pe fiecare prajiturica in parte, apoi se lipeste cate o jumatate de miez de nuca. Deasupra se pune glazura aromata.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Blat:

-250g margarina

-150g zahar

-un ou

-doua lingurite coaja rasa de portocala

-o lingurita vanilie

-300g faina

-o lingurita praf de copt

-un praf de sare

-100g cocos razuit.

 

Glazura de ciocolata:

-doua linguri zahar

- 2-3 linguri apa

-o ciocolata amaruie(sau cu lapte(100g), taiata in bucatele.

Glazura aromata:

-doua linguri suc de portocale

-o jumatate lingurita scortisoara

-cca 80g zahar pudra cu aroma de vanilie.

 

Se amesteca bine si se toarna peste prajiturele.

 

Mod de preparare:

Blat:

Se mixeaza toate ingredientele, in ordine, pana se obtine o pasta, care se lasa la frigider timp de o ora.Dupa racire, se fac bilute din aluat( cca 3cm diametrul) si se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, lasand cca 5cm distanta intre ele. Se coc la foc mic 15-20 min. Se lasa la rece, dupa care se dau cu prima glazura, se lipeste cate o jumatate de miez de nuca si la sfarsit se pune glazura aromata. Eventual, se orneaza cu bomboane colorate.

 

Glazura de ciocolata:

Se topeste zaharul in apa la foc mic, apoi se ia de pe foc si se pune ciocolata amestecand bine. Se toarna pe fiecare prajiturica in parte, apoi se lipeste cate o jumatate de miez de nuca. Deasupra se pune glazura aromata.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii