ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-08-2011, ora 16:53

Reteta zilei: Fursecuri cu miere

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda azi : Fursecuri cu miere: foarte bun si usor de preparat

INGREDIENTE:

- 200 gr miere

- 350 ml de ulei

- 2 cani de zahar brun

- 3 oua

- 5 lingurite praf de copt

- 1 lingurita sare

- 3 lingurite esenta de vanilie

- 4 cani de faina

- zahar pentru decor

MOD DE PREPARARE:

Prima data se amesteca bine uleiul, zaharul, ouale, mierea si vanilia intr-o compozitie omogena.

Se inglobeaza apoi mierea amestecata cu sarea si praful de copt, pana obtinem un aluat lipicios.

Se formeaza mici bilute care se preseaza usor in palma, apoi se dau prin zahar, se cresteaza usor cu varful unei furculite si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie, la copt, maxim 15 minute.

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda azi : Fursecuri cu miere: foarte bun si usor de preparat

,

INGREDIENTE:

- 200 gr miere

- 350 ml de ulei

- 2 cani de zahar brun

- 3 oua

- 5 lingurite praf de copt

- 1 lingurita sare

- 3 lingurite esenta de vanilie

- 4 cani de faina

- zahar pentru decor

MOD DE PREPARARE:

Prima data se amesteca bine uleiul, zaharul, ouale, mierea si vanilia intr-o compozitie omogena.

Se inglobeaza apoi mierea amestecata cu sarea si praful de copt, pana obtinem un aluat lipicios.

Se formeaza mici bilute care se preseaza usor in palma, apoi se dau prin zahar, se cresteaza usor cu varful unei furculite si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie, la copt, maxim 15 minute.

" title="Stiri despre

INGREDIENTE:

- 200 gr miere

- 350 ml de ulei

- 2 cani de zahar brun

- 3 oua

- 5 lingurite praf de copt

- 1 lingurita sare

- 3 lingurite esenta de vanilie

- 4 cani de faina

- zahar pentru decor

MOD DE PREPARARE:

Prima data se amesteca bine uleiul, zaharul, ouale, mierea si vanilia intr-o compozitie omogena.

Se inglobeaza apoi mierea amestecata cu sarea si praful de copt, pana obtinem un aluat lipicios.

Se formeaza mici bilute care se preseaza usor in palma, apoi se dau prin zahar, se cresteaza usor cu varful unei furculite si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie, la copt, maxim 15 minute.

">

INGREDIENTE:

- 200 gr miere

- 350 ml de ulei

- 2 cani de zahar brun

- 3 oua

- 5 lingurite praf de copt

- 1 lingurita sare

- 3 lingurite esenta de vanilie

- 4 cani de faina

- zahar pentru decor

MOD DE PREPARARE:

Prima data se amesteca bine uleiul, zaharul, ouale, mierea si vanilia intr-o compozitie omogena.

Se inglobeaza apoi mierea amestecata cu sarea si praful de copt, pana obtinem un aluat lipicios.

Se formeaza mici bilute care se preseaza usor in palma, apoi se dau prin zahar, se cresteaza usor cu varful unei furculite si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie, la copt, maxim 15 minute.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
JustDom,  29.12.2017 03:53

Acquisto Sildenafil 120 Mg http://costofcial.com - cialis Precio Viagra De 100 Priligy Kaufen Online Order Slimex Online Viagra Udito Walmart Cialis Prices Without Insurance Cialis 5 Mg Generico cialis online Propecia Generique En Pharmacie Ship Free Viagra Sample Buy Onadron http://costofcial.com - cialis online Buy Cialis Online Cheap Online Meds No Prescription Europe Indomethacin Online Order No Rx Usa

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii