Cronica de Iasi va recomanda: Fursecuri cu branza
Ingrediente:
-500g branza dulce de vaci
-400g margarina
-250g zahar praf
-700g faina
-4 galbenusuri
-2 plicuri praf de copt
-putina sare
Mod de preparare:
Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele, le ungem cu putina grasime si umplem formele cam 3/4, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25 minute. Procedam la fel si cu restul de aluat.
Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Puteti prepara o glazura din ciocolata cu lapte/unt si deasupra puteti presara fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Foto: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Fursecuri cu branza
,
Ingrediente:
-500g branza dulce de vaci
-400g margarina
-250g zahar praf
-700g faina
-4 galbenusuri
-2 plicuri praf de copt
-putina sare
Mod de preparare:
Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele, le ungem cu putina grasime si umplem formele cam 3/4, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25 minute. Procedam la fel si cu restul de aluat.
Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Puteti prepara o glazura din ciocolata cu lapte/unt si deasupra puteti presara fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Foto: gustos.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente:
-500g branza dulce de vaci
-400g margarina
-250g zahar praf
-700g faina
-4 galbenusuri
-2 plicuri praf de copt
-putina sare
Mod de preparare:
Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele, le ungem cu putina grasime si umplem formele cam 3/4, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25 minute. Procedam la fel si cu restul de aluat.
Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Puteti prepara o glazura din ciocolata cu lapte/unt si deasupra puteti presara fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Foto: gustos.ro
">
Ingrediente:
-500g branza dulce de vaci
-400g margarina
-250g zahar praf
-700g faina
-4 galbenusuri
-2 plicuri praf de copt
-putina sare
Mod de preparare:
Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele, le ungem cu putina grasime si umplem formele cam 3/4, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25 minute. Procedam la fel si cu restul de aluat.
Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Puteti prepara o glazura din ciocolata cu lapte/unt si deasupra puteti presara fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Foto: gustos.ro