ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-11-2011, ora 08:07

Reteta zilei: Fursecuri Ghoriba (Maroc)

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda:Fursecuri Ghoriba (Maroc)

Ingrediente:

* 2 oua

* 50 g unt

* 40 ml ulei

* 150 g zahar

* esenta de vanilie

* 350 g faina

* 1 lingurita praf de copt

* zahar pudra

Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.

Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.

Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda:Fursecuri Ghoriba (Maroc)

,

Ingrediente:

* 2 oua

* 50 g unt

* 40 ml ulei

* 150 g zahar

* esenta de vanilie

* 350 g faina

* 1 lingurita praf de copt

* zahar pudra

Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.

Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.

Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

Ingrediente:

* 2 oua

* 50 g unt

* 40 ml ulei

* 150 g zahar

* esenta de vanilie

* 350 g faina

* 1 lingurita praf de copt

* zahar pudra

Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.

Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.

Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

Ingrediente:

* 2 oua

* 50 g unt

* 40 ml ulei

* 150 g zahar

* esenta de vanilie

* 350 g faina

* 1 lingurita praf de copt

* zahar pudra

Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.

Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.

Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii