Cronica de Iasi va prezinta o reteta potrivita pentru zilele de weekend, si in special pentru un gratar delicios si sanatos in acelasi timp: Frigarui de legume
Ingrediente:
• 2 dovlecei
• 1 vanata
• 4 rosii
• 2 cepe potrivite
• 2 ardei capia rosii
• 2 ardei capia verzi
• cateva ciupercute
• ulei de masline
• patrunjel
• sare, piper, condimente pentru frigarui
Cum se prepara?
Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.
Pe cate un betisor de frigaruie, se infig bucatile de legume.
Se pun apoi pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.
Tag-uri:
Cronica de Iasi va prezinta o reteta potrivita pentru zilele de weekend, si in special pentru un gratar delicios si sanatos in acelasi timp: Frigarui de legume
Ingrediente:
•
,
2 dovlecei
• 1 vanata
• 4 rosii
• 2 cepe potrivite
• 2 ardei capia rosii
• 2 ardei capia verzi
• cateva ciupercute
• ulei de masline
• patrunjel
• sare, piper, condimente pentru frigarui
Cum se prepara?
Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.
Pe cate un betisor de frigaruie, se infig bucatile de legume.
Se pun apoi pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.
" title="Stiri despre
2 dovlecei
• 1 vanata
• 4 rosii
• 2 cepe potrivite
• 2 ardei capia rosii
• 2 ardei capia verzi
• cateva ciupercute
• ulei de masline
• patrunjel
• sare, piper, condimente pentru frigarui
Cum se prepara?
Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.
Pe cate un betisor de frigaruie, se infig bucatile de legume.
Se pun apoi pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.
">
2 dovlecei
• 1 vanata
• 4 rosii
• 2 cepe potrivite
• 2 ardei capia rosii
• 2 ardei capia verzi
• cateva ciupercute
• ulei de masline
• patrunjel
• sare, piper, condimente pentru frigarui
Cum se prepara?
Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.
Pe cate un betisor de frigaruie, se infig bucatile de legume.
Se pun apoi pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.