ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
29-07-2011, ora 06:39

Reteta zilei: Frigarui de legume

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va prezinta o reteta potrivita pentru zilele de weekend, si in special pentru un gratar delicios si sanatos in acelasi timp: Frigarui de legume

Ingrediente:

2 dovlecei

• 1 vanata

• 4 rosii

• 2 cepe potrivite

• 2 ardei capia rosii

• 2 ardei capia verzi

• cateva ciupercute

• ulei de masline

• patrunjel

• sare, piper, condimente pentru frigarui

Cum se prepara?

Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.

Pe cate un betisor de frigaruie, se infig bucatile de legume.

Se pun apoi pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta o reteta potrivita pentru zilele de weekend, si in special pentru un gratar delicios si sanatos in acelasi timp: Frigarui de legume

Ingrediente:

•             , 2 dovlecei

•             1 vanata

•             4 rosii

•             2 cepe potrivite

•             2 ardei capia rosii

•             2 ardei capia verzi

•             cateva ciupercute

•             ulei de masline

•             patrunjel

•             sare, piper, condimente pentru frigarui

Cum se prepara?

Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.

Pe cate un betisor de frigaruie, se infig  bucatile de legume.

Se pun apoi  pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.

 

 

" title="Stiri despre 2 dovlecei

•             1 vanata

•             4 rosii

•             2 cepe potrivite

•             2 ardei capia rosii

•             2 ardei capia verzi

•             cateva ciupercute

•             ulei de masline

•             patrunjel

•             sare, piper, condimente pentru frigarui

Cum se prepara?

Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.

Pe cate un betisor de frigaruie, se infig  bucatile de legume.

Se pun apoi  pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.

 

 

">2 dovlecei

•             1 vanata

•             4 rosii

•             2 cepe potrivite

•             2 ardei capia rosii

•             2 ardei capia verzi

•             cateva ciupercute

•             ulei de masline

•             patrunjel

•             sare, piper, condimente pentru frigarui

Cum se prepara?

Legumele de curata, se spala si se taie bucatele. Se adauga uleiul de masline si condimenteaza, apoi se lasa cateva minutele pentru a se aroma.

Pe cate un betisor de frigaruie, se infig  bucatile de legume.

Se pun apoi  pe gratar. Se lasa aproximativ 20 de minute, in functie de cat de puternic este focul.

 

 

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii