A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720434593.1955.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: File de porc in foietaj
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-01-2012, ora 07:37

Reteta zilei: File de porc in foietaj

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: File de porc in foietaj

Ingrediente:

* 200 g aluat foietaj

* 500 g file de porc

* 2 linguri mustar

* boia de ardei

* rozmarin

* cimbru

* 3-4 catei usturoi

* 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Mustarul il amestecam cu usturoi si celelalte condimente, apoi cu uleiul formand o pasta ca o maioneza. Cu aceasta pasta ungem carnea, pe care o invelim in folie si dam la frigider pentru cel putin 1 ora.

Scoatem carnea din folie si o punem intr-o tigaie cu putin ulei bine incins si o prajim usor pe toate partile.

Scoatem pe un prosop absorbant si lasam la racit.

Foaia de aluat de foietaj, o intindem putin cu sucitorul, daca mai este nevoie. Cu un cutit bine ascutit, vom taia pe marginile laterale fasii late de 1-1,5 cm.

Bucata de carne o punem pe mijlocul foii, intre cele 2 randuri de fasii. Incepem sa "impletim" fasiile de alaut, aducand cate o fasie peste bucata de carne, suprapunandu-le, sa nu se desfaca. La sfarsit va arata ca o impletitura in 3. Ungem cu galbenus de ou, presaram cu susan si dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra si carnea este gata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri: Reteta zilei
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii