ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
10-05-2011, ora 03:20

Reteta zilei: Eclere cu ciocolata si frisca

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va pune la incercare vointa si rabdarea si va propune astazi o reteta putin mai complicata, insa desertul este delicios si merita efortul: Eclere cu ciocolata si frisca.

De ce aveti nevoie?

100 ml de apa

120 ml de lapte

125 g de unt

4 oua

o lingurita de sare si una de zahar

5-6 linguri de faina

Cum preparati?

Laptele se pune la fiert, impreuna cu apa, sarea, zaharul si untul. Cand fierbe se ia de pe foc si se adauga faina, amestecand continuu. Se lasa la racit, dupa care se pun ouale batute spuma, amestecand pana cand compozitia se omogenizeaza.

Din aluatul format se pregatesc bastonasele de aproximativ 2 cm, care se coc, se racesc si se taie in doua. In mijlocul fiecaruia se adauga crema de ciocolata si frisca, cumparate de la magazin sau realizate in casa, dupa preferinte. Cele doua jumatati se unesc si se servesc imediat pentru o mai mare savoare. Va uram Pofta Buna!

Foto: gospodini.blogspot.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va pune la incercare vointa si rabdarea si va propune astazi o reteta putin mai complicata, insa desertul este delicios si merita efortul: Eclere cu ciocolata si frisca.

,

De ce aveti nevoie?

100 ml de apa

120 ml de lapte

125 g de unt

4 oua

o lingurita de sare si una de zahar

5-6 linguri de faina

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

100 ml de apa

120 ml de lapte

125 g de unt

4 oua

o lingurita de sare si una de zahar

5-6 linguri de faina

Cum preparati?

">

De ce aveti nevoie?

100 ml de apa

120 ml de lapte

125 g de unt

4 oua

o lingurita de sare si una de zahar

5-6 linguri de faina

Cum preparati?

, Laptele se pune la fiert, impreuna cu apa, sarea, zaharul si untul. Cand fierbe se ia de pe foc si se adauga faina, amestecand continuu. Se lasa la racit, dupa care se pun ouale batute spuma, amestecand pana cand compozitia se omogenizeaza.

Din aluatul format se pregatesc bastonasele de aproximativ 2 cm, care se coc, se racesc si se taie in doua. In mijlocul fiecaruia se adauga crema de ciocolata si frisca, cumparate de la magazin sau realizate in casa, dupa preferinte. Cele doua jumatati se unesc si se servesc imediat pentru o mai mare savoare. Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.ro

" title="Stiri despre Laptele se pune la fiert, impreuna cu apa, sarea, zaharul si untul. Cand fierbe se ia de pe foc si se adauga faina, amestecand continuu. Se lasa la racit, dupa care se pun ouale batute spuma, amestecand pana cand compozitia se omogenizeaza.

Din aluatul format se pregatesc bastonasele de aproximativ 2 cm, care se coc, se racesc si se taie in doua. In mijlocul fiecaruia se adauga crema de ciocolata si frisca, cumparate de la magazin sau realizate in casa, dupa preferinte. Cele doua jumatati se unesc si se servesc imediat pentru o mai mare savoare. Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.ro

">Laptele se pune la fiert, impreuna cu apa, sarea, zaharul si untul. Cand fierbe se ia de pe foc si se adauga faina, amestecand continuu. Se lasa la racit, dupa care se pun ouale batute spuma, amestecand pana cand compozitia se omogenizeaza.

Din aluatul format se pregatesc bastonasele de aproximativ 2 cm, care se coc, se racesc si se taie in doua. In mijlocul fiecaruia se adauga crema de ciocolata si frisca, cumparate de la magazin sau realizate in casa, dupa preferinte. Cele doua jumatati se unesc si se servesc imediat pentru o mai mare savoare. Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii