ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
26-05-2011, ora 17:08

Reteta zilei: Crochete de pui cu cascaval

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa pentru momente critice cand musafirii bat la usa: Crochete de pui cu cascaval.

De ce aveti nevoie?

300g de carne tocata de pui

6-7 bucatele de cascaval

100ml de lapte

1 ou batut

o cana de faina pentru modelat

bete pentru frigarui

condimente pentru pui

Cum preparati?

Cascavalul se taie patratete si se infringe cate o bucata in fiecare bat pentru frigarui. Apoi se ia carnea se taie felii, se condimenteaza dupa gust si se modeleaza cu ajutorul fainii peste cascaval, dupa care se trece prin oul batut si condimentele de pui. Se ia o tigaie si se incinge bine inainte, apoi se pun la prajit in ulei. Se lasa la racit si se servesc cu multa pofta. Va uram Pofta Buna!

Sursa: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta o reteta delicioasa pentru momente critice cand musafirii bat la usa: Crochete de pui cu cascaval.

,

De ce aveti nevoie?

300g  de carne tocata de pui

6-7 bucatele de cascaval 

100ml de lapte

1 ou batut

o cana de faina pentru modelat

bete pentru frigarui

condimente pentru pui

Cum preparati?

Cascavalul se taie patratete si se infringe cate o bucata in fiecare bat pentru frigarui. Apoi se ia carnea se taie felii, se condimenteaza dupa gust si se modeleaza cu ajutorul fainii peste cascaval, dupa care se trece prin oul batut si condimentele de pui. Se ia o tigaie si se incinge bine inainte, apoi se pun la prajit in ulei. Se lasa la racit si se servesc cu multa pofta. Va uram Pofta Buna!

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

300g  de carne tocata de pui

6-7 bucatele de cascaval 

100ml de lapte

1 ou batut

o cana de faina pentru modelat

bete pentru frigarui

condimente pentru pui

Cum preparati?

Cascavalul se taie patratete si se infringe cate o bucata in fiecare bat pentru frigarui. Apoi se ia carnea se taie felii, se condimenteaza dupa gust si se modeleaza cu ajutorul fainii peste cascaval, dupa care se trece prin oul batut si condimentele de pui. Se ia o tigaie si se incinge bine inainte, apoi se pun la prajit in ulei. Se lasa la racit si se servesc cu multa pofta. Va uram Pofta Buna!

">

De ce aveti nevoie?

300g  de carne tocata de pui

6-7 bucatele de cascaval 

100ml de lapte

1 ou batut

o cana de faina pentru modelat

bete pentru frigarui

condimente pentru pui

Cum preparati?

Cascavalul se taie patratete si se infringe cate o bucata in fiecare bat pentru frigarui. Apoi se ia carnea se taie felii, se condimenteaza dupa gust si se modeleaza cu ajutorul fainii peste cascaval, dupa care se trece prin oul batut si condimentele de pui. Se ia o tigaie si se incinge bine inainte, apoi se pun la prajit in ulei. Se lasa la racit si se servesc cu multa pofta. Va uram Pofta Buna!

,

Sursa: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre

Sursa: gospodini.blogspot.com

">

Sursa: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii