Cronica de Iasi recomanda: Crema de ciuperci cu nuci
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusa
Portii: 4
Ingrediente:
500 g ciuperci champignon
2 cepe de arpagic
150 ml smantana
2 tablete de supa concentrata de pasare
20 g unt
20 g miez de nuca
sare
piper.
Mod de preparare:
Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.
Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.
Tag-uri:
Cronica de Iasi recomanda: Crema de ciuperci cu nuci
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusa
Portii: 4
,
Ingrediente:
500 g ciuperci champignon
2 cepe de arpagic
150 ml smantana
2 tablete de supa concentrata de pasare
20 g unt
20 g miez de nuca
sare
piper.
Mod de preparare:
Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.
Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.
" title="Stiri despre
Ingrediente:
500 g ciuperci champignon
2 cepe de arpagic
150 ml smantana
2 tablete de supa concentrata de pasare
20 g unt
20 g miez de nuca
sare
piper.
Mod de preparare:
Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.
Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.
">
Ingrediente:
500 g ciuperci champignon
2 cepe de arpagic
150 ml smantana
2 tablete de supa concentrata de pasare
20 g unt
20 g miez de nuca
sare
piper.
Mod de preparare:
Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.
Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.