ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-09-2011, ora 06:13

Reteta zilei: Crema de ciuperci cu nuci

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Crema de ciuperci cu nuci

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusa

Portii: 4

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon

2 cepe de arpagic

150 ml smantana

2 tablete de supa concentrata de pasare

20 g unt

20 g miez de nuca

sare

piper.

Mod de preparare:

Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.

Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Crema de ciuperci cu nuci

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusa

Portii: 4

,

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon

2 cepe de arpagic

150 ml smantana

2  tablete de supa concentrata de pasare

20 g unt

20 g miez de nuca

sare

piper.

 

Mod de preparare:

Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.

Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.

" title="Stiri despre

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon

2 cepe de arpagic

150 ml smantana

2  tablete de supa concentrata de pasare

20 g unt

20 g miez de nuca

sare

piper.

 

Mod de preparare:

Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.

Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.

">

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon

2 cepe de arpagic

150 ml smantana

2  tablete de supa concentrata de pasare

20 g unt

20 g miez de nuca

sare

piper.

 

Mod de preparare:

Taiati piciorusele ciupercilor, frecati-le repede cu peria sub jet de apa si zvantati-le intr-un servet de bucatarie.Maruntiti-le.Curatati si tocati cepele.Zdrobiti miezul de nuca.Diluati tabletele de supa intr-un litru de apa clocotita. Separat, puneti untul sa se infierbante intr-o tigaie. Puneti ciupercile si lasati-le sa se caleasca. Sarati si piperati. Cand apa care iese din ele se evapora, scoateti-le si puneti sa se caleasca in tigaie ceapa. Mixati ciupercile, ceapa, smantana si supa de pasare fierbinte intr-un blender sau mixer, pentru a obtine o compozitie spumoasa.

Puneti supa in boluri sau farfurii si presarati deasupra nucile zdrobite. Serviti supa fierbinte.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii