Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
VIATA IN IASI
Reteta zilei: Cordon Bleu
Articol de Andra PetrariuCronica de Iasi va prezinta una dintre cele mai preferate si gustoase retete din toate timpurile. Usor de preparat, intr-un scurt foarte scurt si nu foarte costisitoare, Cordon Bleu cu siguranta va va incanta.
De ce aveti nevoie?
2 bucati de piept de pui;
200 g de cascaval;
100 g de sunca;
2 oua;
faina;
pesmet;
sare si piper;
Cum preparati?
Se ia pieptul de pui, se bat ca pentru snitele si se condimenteaza dupa bunul plac. Dupa care sunca si cascavalul se taie in felii subtiri. Cand sunt gata acestea se aseaza in fiecare felie de pui pregatita anterior.Se ruleaza pentru a se impacheta si se fixeaza cu scobitori. Rulourile obtinute se trec prin faina, pesmet si oule batute spuma. Se pun la prajit in ulei incins si se servesc imediat: Va uram Pofta Buna!
Foto: gospodini.blogspot.com
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email