A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720338146.322.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Cordon Bleu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
09-05-2011, ora 09:39

Reteta zilei: Cordon Bleu

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta una dintre cele mai preferate si gustoase retete din toate timpurile. Usor de preparat, intr-un scurt foarte scurt si nu foarte costisitoare, Cordon Bleu cu siguranta va va incanta.

De ce aveti nevoie?

2 bucati de piept de pui;

200 g de cascaval;

100 g de sunca;

2 oua;

faina;

pesmet;

sare si piper;

Cum preparati?

Se ia pieptul de pui, se bat ca pentru snitele si se condimenteaza dupa bunul plac. Dupa care sunca si cascavalul se taie in felii subtiri. Cand sunt gata acestea se aseaza in fiecare felie de pui pregatita anterior.Se ruleaza pentru a se impacheta si se fixeaza cu scobitori. Rulourile obtinute se trec prin faina, pesmet si oule batute spuma. Se pun la prajit in ulei incins si se servesc imediat: Va uram Pofta Buna!

Foto: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta una dintre cele mai preferate si gustoase retete din toate timpurile. Usor de preparat, intr-un scurt foarte scurt si nu foarte costisitoare, Cordon Bleu cu siguranta va va incanta.

,

De ce aveti nevoie?

2 bucati de piept de pui;

200 g de cascaval;

100 g de sunca;

2 oua;

faina;

pesmet;

sare si piper;

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

2 bucati de piept de pui;

200 g de cascaval;

100 g de sunca;

2 oua;

faina;

pesmet;

sare si piper;

Cum preparati?

">

De ce aveti nevoie?

2 bucati de piept de pui;

200 g de cascaval;

100 g de sunca;

2 oua;

faina;

pesmet;

sare si piper;

Cum preparati?

, Se ia pieptul de pui, se bat ca pentru snitele si se condimenteaza dupa bunul plac. Dupa care sunca si cascavalul se taie in felii subtiri. Cand sunt gata acestea se aseaza in fiecare felie de pui pregatita anterior.Se ruleaza pentru a se impacheta si se fixeaza cu scobitori. Rulourile obtinute se trec prin faina, pesmet si oule batute spuma. Se pun la prajit in ulei incins si se servesc imediat: Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre Se ia pieptul de pui, se bat ca pentru snitele si se condimenteaza dupa bunul plac. Dupa care sunca si cascavalul se taie in felii subtiri. Cand sunt gata acestea se aseaza in fiecare felie de pui pregatita anterior.Se ruleaza pentru a se impacheta si se fixeaza cu scobitori. Rulourile obtinute se trec prin faina, pesmet si oule batute spuma. Se pun la prajit in ulei incins si se servesc imediat: Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

">Se ia pieptul de pui, se bat ca pentru snitele si se condimenteaza dupa bunul plac. Dupa care sunca si cascavalul se taie in felii subtiri. Cand sunt gata acestea se aseaza in fiecare felie de pui pregatita anterior.Se ruleaza pentru a se impacheta si se fixeaza cu scobitori. Rulourile obtinute se trec prin faina, pesmet si oule batute spuma. Se pun la prajit in ulei incins si se servesc imediat: Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii