Cronica de Iasi va recomanda: Ciuperci pane umplute

Ingrediente:
-ciuperci
-sunca
-mozzarela
-cateva fire de patrunjel
-sare
-piper
-1 ou
-faina
-pesmet
Mod de preparare:
Ciupercile spalate si curatate de codite le punem la uscat. Intre timp taiem sunca cubulete, dam mozzarella prin razatoare si tocam patrunjelul.
Umplem fiecare palarie de ciuperca cu sunca, mozzarela si patrunjel. Unim cate doua palarii intre ele si le fixam cu ajutorul unei scobitori.
Vom da ciupercile prin oul batut cu putina sare si piper, apoi le tavalim prin faina si pesmet. Intre timp punem uleiul in tigaie la incins. Cand acesta este suficient de fierbinte, punem ciupercile la prajit, avand grija sa le rumenim uniform, pe toate partile.
Le scoatem din tigaie si le punem un servet absorbant, pentru a trage excesul de ulei.
Le servim imediat.
Pofta buna!
Sursa: divainbucatarie.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Ciuperci pane umplute
,

Ingrediente:
-ciuperci
-sunca
-mozzarela
-cateva fire de patrunjel
-sare
-piper
-1 ou
-faina
-pesmet
Mod de preparare:
Ciupercile spalate si curatate de codite le punem la uscat. Intre timp taiem sunca cubulete, dam mozzarella prin razatoare si tocam patrunjelul.
Umplem fiecare palarie de ciuperca cu sunca, mozzarela si patrunjel. Unim cate doua palarii intre ele si le fixam cu ajutorul unei scobitori.
Vom da ciupercile prin oul batut cu putina sare si piper, apoi le tavalim prin faina si pesmet. Intre timp punem uleiul in tigaie la incins. Cand acesta este suficient de fierbinte, punem ciupercile la prajit, avand grija sa le rumenim uniform, pe toate partile.
Le scoatem din tigaie si le punem un servet absorbant, pentru a trage excesul de ulei.
Le servim imediat.
Pofta buna!
Sursa: divainbucatarie.ro
" title="Stiri despre

Ingrediente:
-ciuperci
-sunca
-mozzarela
-cateva fire de patrunjel
-sare
-piper
-1 ou
-faina
-pesmet
Mod de preparare:
Ciupercile spalate si curatate de codite le punem la uscat. Intre timp taiem sunca cubulete, dam mozzarella prin razatoare si tocam patrunjelul.
Umplem fiecare palarie de ciuperca cu sunca, mozzarela si patrunjel. Unim cate doua palarii intre ele si le fixam cu ajutorul unei scobitori.
Vom da ciupercile prin oul batut cu putina sare si piper, apoi le tavalim prin faina si pesmet. Intre timp punem uleiul in tigaie la incins. Cand acesta este suficient de fierbinte, punem ciupercile la prajit, avand grija sa le rumenim uniform, pe toate partile.
Le scoatem din tigaie si le punem un servet absorbant, pentru a trage excesul de ulei.
Le servim imediat.
Pofta buna!
Sursa: divainbucatarie.ro
">

Ingrediente:
-ciuperci
-sunca
-mozzarela
-cateva fire de patrunjel
-sare
-piper
-1 ou
-faina
-pesmet
Mod de preparare:
Ciupercile spalate si curatate de codite le punem la uscat. Intre timp taiem sunca cubulete, dam mozzarella prin razatoare si tocam patrunjelul.
Umplem fiecare palarie de ciuperca cu sunca, mozzarela si patrunjel. Unim cate doua palarii intre ele si le fixam cu ajutorul unei scobitori.
Vom da ciupercile prin oul batut cu putina sare si piper, apoi le tavalim prin faina si pesmet. Intre timp punem uleiul in tigaie la incins. Cand acesta este suficient de fierbinte, punem ciupercile la prajit, avand grija sa le rumenim uniform, pe toate partile.
Le scoatem din tigaie si le punem un servet absorbant, pentru a trage excesul de ulei.
Le servim imediat.
Pofta buna!
Sursa: divainbucatarie.ro