Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
VIATA IN IASI
Reteta zilei: Ciuperci boieresti
Articol de Adelina FlorescuCronica de Iasi va recomanda: Ciuperci boieresti
Ingrediente:
* 1/2 piept de pui
* 6 ciuperci proaspete mari
* 1 morcov
* 4 catei usturoi
* 3-4 linguri suc de rosii
* 1 ou
* sare si piper
* patrunjel verde
* 50 g cascaval
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui, apoi il amestecati cu morcovul, usturoiul si coditele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.
"Palariile" ciupercilor le puneti intr-un vas termorezistent, le umpleti cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf.
Acoperiti cu cascaval ras, stropiti cu 2 linguri de ulei si se da la cuptor pana se rumenesc.
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email