Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
VIATA IN IASI
Reteta zilei: Ciorba radauteana
Articol de Adelina FlorescuCronica de Iasi va recomanda: Ciorba radauteana
Ingrediente(pentru 8 persoane):
1 kg piept de pui
1 telina
2 morcovi
1 radacina patrunjel sau pastarnac
2 galbenusuri
350 ml smantana pentru gatit
2 linguri otet
4-5 catei usturoi pisati
Mod de preparare:
Punem la fiert pieptul de pui cu legumele si luam spuma de cate ori este nevoie.
Cand carnea s-a fiert o scoatem si o taiem cuburi. Procedam la fel cu morcovii, patrunjelul si telina.
Preparam un sos din smantana galbenusuri si faina, pe care il turnam in oala, peste carne si restul de supa. Lasam sa mai dea un clocot, apoi adaugam usturoiul pisat si 2 linguri otet si sare. Amestecam si gustam pentru a verifica daca mai e nevoie de otet, usturoi sau sare.
Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si gata!
Avem o ciorba delicioasa!
Pofta buna!
Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email