A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1745483292.7396.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Ciorba radauteana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-01-2012, ora 09:04

Reteta zilei: Ciorba radauteana

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Ciorba radauteana

Ingrediente(pentru 8 persoane):

1 kg piept de pui

1 telina

2 morcovi

1 radacina patrunjel sau pastarnac

2 galbenusuri

350 ml smantana pentru gatit

2 linguri otet

4-5 catei usturoi pisati

Mod de preparare:

Punem la fiert pieptul de pui cu legumele si luam spuma de cate ori este nevoie.

Cand carnea s-a fiert o scoatem si o taiem cuburi. Procedam la fel cu morcovii, patrunjelul si telina.

Preparam un sos din smantana galbenusuri si faina, pe care il turnam in oala, peste carne si restul de supa. Lasam sa mai dea un clocot, apoi adaugam usturoiul pisat si 2 linguri otet si sare. Amestecam si gustam pentru a verifica daca mai e nevoie de otet, usturoi sau sare.

Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si gata!

Avem o ciorba delicioasa!

Pofta buna!

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii