Cronica de Iasiva recomanda: Ciorba moldoveneasca de pui

Ingrediente:
4 copanele de pui
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1 bucata de telina
1 ardei gras
1 rosie
1/2 sfecla rosie mica
2 cartofi medii
verdeata: marar,patrunjel,leustean
sare
cimbru
500 ml bors acru
Mod de preparare:
Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se ia spuma de la suprafata de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede.
Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul,telina,patrunjelul si sfecla ce le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic.
Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat.
Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Sursa: bucataras.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasiva recomanda: Ciorba moldoveneasca de pui
,

Ingrediente:
4 copanele de pui
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1 bucata de telina
1 ardei gras
1 rosie
1/2 sfecla rosie mica
2 cartofi medii
verdeata: marar,patrunjel,leustean
sare
cimbru
500 ml bors acru
Mod de preparare:
Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se ia spuma de la suprafata de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede.
Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul,telina,patrunjelul si sfecla ce le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic.
Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat.
Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Sursa: bucataras.ro
" title="Stiri despre

Ingrediente:
4 copanele de pui
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1 bucata de telina
1 ardei gras
1 rosie
1/2 sfecla rosie mica
2 cartofi medii
verdeata: marar,patrunjel,leustean
sare
cimbru
500 ml bors acru
Mod de preparare:
Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se ia spuma de la suprafata de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede.
Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul,telina,patrunjelul si sfecla ce le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic.
Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat.
Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Sursa: bucataras.ro
">

Ingrediente:
4 copanele de pui
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1 bucata de telina
1 ardei gras
1 rosie
1/2 sfecla rosie mica
2 cartofi medii
verdeata: marar,patrunjel,leustean
sare
cimbru
500 ml bors acru
Mod de preparare:
Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se ia spuma de la suprafata de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede.
Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul,telina,patrunjelul si sfecla ce le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic.
Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat.
Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Sursa: bucataras.ro