Cronica de Iasi recomanda: Ciocolata de casa cu nuci si lapte condensat
Ingrediente:
- 400 g lapte condensat indulcit
- 350 g fulgi de ciocolata amaruie
- 1 si 1/2 cana nuci prajite si taiate cu un cutit
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
1. Se unge cu unt o tava patrata cu dimensiunea de 20 cm.
2. Laptele condensat indulcit se pune pe foc mic impreuna cu fulgii de ciocolata si se lasa pe foc, amestecand continuu, pana se topeste ciocolata si se obtine un amestec omogen.
3. Se da imediat deoparte de pe foc si se adauga nucile si vanilia.
4. Amestecul obtinut se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata.
5. Se da tava la frigider pentru 90 minute sau pana se intareste ciocolata.
6. Ciocolata intarita se taie in patrate de 2 cm.
Pofta buna!
Tag-uri:
Cronica de Iasi recomanda: Ciocolata de casa cu nuci si lapte condensat
,
Ingrediente:
- 400 g lapte condensat indulcit
- 350 g fulgi de ciocolata amaruie
- 1 si 1/2 cana nuci prajite si taiate cu un cutit
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
1. Se unge cu unt o tava patrata cu dimensiunea de 20 cm.
2. Laptele condensat indulcit se pune pe foc mic impreuna cu fulgii de ciocolata si se lasa pe foc, amestecand continuu, pana se topeste ciocolata si se obtine un amestec omogen.
3. Se da imediat deoparte de pe foc si se adauga nucile si vanilia.
4. Amestecul obtinut se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata.
5. Se da tava la frigider pentru 90 minute sau pana se intareste ciocolata.
6. Ciocolata intarita se taie in patrate de 2 cm.
Pofta buna!
" title="Stiri despre
Ingrediente:
- 400 g lapte condensat indulcit
- 350 g fulgi de ciocolata amaruie
- 1 si 1/2 cana nuci prajite si taiate cu un cutit
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
1. Se unge cu unt o tava patrata cu dimensiunea de 20 cm.
2. Laptele condensat indulcit se pune pe foc mic impreuna cu fulgii de ciocolata si se lasa pe foc, amestecand continuu, pana se topeste ciocolata si se obtine un amestec omogen.
3. Se da imediat deoparte de pe foc si se adauga nucile si vanilia.
4. Amestecul obtinut se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata.
5. Se da tava la frigider pentru 90 minute sau pana se intareste ciocolata.
6. Ciocolata intarita se taie in patrate de 2 cm.
Pofta buna!
">
Ingrediente:
- 400 g lapte condensat indulcit
- 350 g fulgi de ciocolata amaruie
- 1 si 1/2 cana nuci prajite si taiate cu un cutit
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
1. Se unge cu unt o tava patrata cu dimensiunea de 20 cm.
2. Laptele condensat indulcit se pune pe foc mic impreuna cu fulgii de ciocolata si se lasa pe foc, amestecand continuu, pana se topeste ciocolata si se obtine un amestec omogen.
3. Se da imediat deoparte de pe foc si se adauga nucile si vanilia.
4. Amestecul obtinut se toarna in tava pregatita si se niveleaza la suprafata.
5. Se da tava la frigider pentru 90 minute sau pana se intareste ciocolata.
6. Ciocolata intarita se taie in patrate de 2 cm.
Pofta buna!