A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720190863.0443.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Ciocolata Bounty de casa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
29-06-2011, ora 14:14

Reteta zilei: Ciocolata Bounty de casa

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta un desert rapid si delicios, care cu putina indemanare va iesi ca ciocolata preferata originala, doar ca naturala, fara coloranti sau E-uri si cu ceva economii in portofele: Ciocolata Bounty de casa.

De ce aveti nevoie?

200 ml de frisca

200 gr de fulgi de cocos

300 gr ciocolata cu lapte

85 gr zahar

50 gr unt

Cum reparati?

Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.

Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.

Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!

Sursa: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta un desert rapid si delicios, care cu putina indemanare va iesi ca ciocolata preferata originala, doar ca naturala, fara coloranti sau E-uri si cu ceva economii in portofele: Ciocolata Bounty de casa.

,

De ce aveti nevoie?

200 ml de frisca

200 gr de fulgi de cocos

300 gr ciocolata cu lapte

85 gr zahar

50 gr unt

Cum reparati?

Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

200 ml de frisca

200 gr de fulgi de cocos

300 gr ciocolata cu lapte

85 gr zahar

50 gr unt

Cum reparati?

Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.

">

De ce aveti nevoie?

200 ml de frisca

200 gr de fulgi de cocos

300 gr ciocolata cu lapte

85 gr zahar

50 gr unt

Cum reparati?

Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.

,

Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc  putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.

" title="Stiri despre

Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc  putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.

">

Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc  putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.

,

Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!

" title="Stiri despre

Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!

">

Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!

,

Sursa: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre

Sursa: gospodini.blogspot.com

">

Sursa: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii