A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720187126.76.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Cheesecake cu zmeura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
20-07-2011, ora 13:06

Reteta zilei: Cheesecake cu zmeura

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o prajitura care imbina intr-un mod savuros gustul dulce-acrisor al zmeurei cu cel de mascarpone: Cheesecake cu zmeura.

Ingrediente:

• crema de branza mascarpone: 500gr;

• zahar pudra: 200 gr;

• biscuiti petit beurre: 120 grame;

• unt: 70 grame;

• 1 borcan de zmeura

• 1 cutie de frisca lichida 200ml;

• 1 plic de gelatina;

Cum se prepara?

Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza.

Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.

Sa aveti pofta!

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o prajitura care imbina intr-un mod savuros gustul dulce-acrisor al zmeurei cu cel de mascarpone: Cheesecake cu zmeura.

,

Ingrediente:

•           crema de branza mascarpone: 500gr;

•           zahar pudra: 200 gr;

•           biscuiti petit beurre: 120 grame;

•           unt: 70 grame;

•           1 borcan de zmeura

•           1 cutie de frisca lichida 200ml;

•           1 plic de gelatina;

Cum se prepara?

Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge  zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza." title="Stiri despre

Ingrediente:

•           crema de branza mascarpone: 500gr;

•           zahar pudra: 200 gr;

•           biscuiti petit beurre: 120 grame;

•           unt: 70 grame;

•           1 borcan de zmeura

•           1 cutie de frisca lichida 200ml;

•           1 plic de gelatina;

Cum se prepara?

Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge  zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza.">

Ingrediente:

•           crema de branza mascarpone: 500gr;

•           zahar pudra: 200 gr;

•           biscuiti petit beurre: 120 grame;

•           unt: 70 grame;

•           1 borcan de zmeura

•           1 cutie de frisca lichida 200ml;

•           1 plic de gelatina;

Cum se prepara?

Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge  zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza.,

" title="Stiri despre

">

,

Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor  pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna  in fir subtire  peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.

" title="Stiri despre

Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor  pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna  in fir subtire  peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.

">

Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor  pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna  in fir subtire  peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.

,

Sa aveti pofta!

 

" title="Stiri despre

Sa aveti pofta!

 

">

Sa aveti pofta!

 

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii