Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o prajitura care imbina intr-un mod savuros gustul dulce-acrisor al zmeurei cu cel de mascarpone: Cheesecake cu zmeura.

Ingrediente:
• crema de branza mascarpone: 500gr;
• zahar pudra: 200 gr;
• biscuiti petit beurre: 120 grame;
• unt: 70 grame;
• 1 borcan de zmeura
• 1 cutie de frisca lichida 200ml;
• 1 plic de gelatina;
Cum se prepara?
Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza. 

Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.

Sa aveti pofta!
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o prajitura care imbina intr-un mod savuros gustul dulce-acrisor al zmeurei cu cel de mascarpone: Cheesecake cu zmeura.
,

Ingrediente:
• crema de branza mascarpone: 500gr;
• zahar pudra: 200 gr;
• biscuiti petit beurre: 120 grame;
• unt: 70 grame;
• 1 borcan de zmeura
• 1 cutie de frisca lichida 200ml;
• 1 plic de gelatina;
Cum se prepara?
Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza." title="Stiri despre 
Ingrediente:
• crema de branza mascarpone: 500gr;
• zahar pudra: 200 gr;
• biscuiti petit beurre: 120 grame;
• unt: 70 grame;
• 1 borcan de zmeura
• 1 cutie de frisca lichida 200ml;
• 1 plic de gelatina;
Cum se prepara?
Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza.">
Ingrediente:
• crema de branza mascarpone: 500gr;
• zahar pudra: 200 gr;
• biscuiti petit beurre: 120 grame;
• unt: 70 grame;
• 1 borcan de zmeura
• 1 cutie de frisca lichida 200ml;
• 1 plic de gelatina;
Cum se prepara?
Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil). Se scurge zmeura spalata de apa si se pune jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecata cu crema de branza., 
" title="Stiri despre 
">
, 
Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.
" title="Stiri despre 
Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.
">
Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti si dat la cuptor pentru a deveni mai crocant (10minute) . Se topeste gelatina la foc redus in sucul lasat de la zmeura si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire peste tarta. Se da la rece minim 4,5 ore.
, 
Sa aveti pofta!
" title="Stiri despre

Sa aveti pofta!
">

Sa aveti pofta!