A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720191089.3787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Cheesecake cu mandarine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
31-12-2011, ora 10:56

Reteta zilei: Cheesecake cu mandarine

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Cheesecake cu mandarine

Ingrediente:

200 g biscuiti digestivi

100 g unt

500 g mascarpone

200 g crema de branza Philadelphia

200 g frisca batuta

250 g mandarine din compot

sucul de la 1/2 portocala

coaja rasa de la 1/2 portocala

1/2 lingurita esenta de portocala

250 g zahar

16 g gelatina

200 g frisca batuta pentru decor

Mod de preparare:

Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.

Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.

In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Cheesecake cu mandarine

,

Ingrediente:

200 g biscuiti digestivi

100 g unt

500 g mascarpone

200 g crema de branza Philadelphia

200 g frisca batuta

250 g mandarine din compot

sucul de la 1/2 portocala

coaja rasa de la 1/2 portocala

1/2 lingurita esenta de portocala

250 g zahar

16 g gelatina

200 g frisca batuta pentru decor

 

Mod de preparare:

Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.

Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.

In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

200 g biscuiti digestivi

100 g unt

500 g mascarpone

200 g crema de branza Philadelphia

200 g frisca batuta

250 g mandarine din compot

sucul de la 1/2 portocala

coaja rasa de la 1/2 portocala

1/2 lingurita esenta de portocala

250 g zahar

16 g gelatina

200 g frisca batuta pentru decor

 

Mod de preparare:

Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.

Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.

In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

200 g biscuiti digestivi

100 g unt

500 g mascarpone

200 g crema de branza Philadelphia

200 g frisca batuta

250 g mandarine din compot

sucul de la 1/2 portocala

coaja rasa de la 1/2 portocala

1/2 lingurita esenta de portocala

250 g zahar

16 g gelatina

200 g frisca batuta pentru decor

 

Mod de preparare:

Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.

Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.

In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii