Cronica de Iasi va recomanda: Cheesecake cu mandarine
Ingrediente:
200 g biscuiti digestivi
100 g unt
500 g mascarpone
200 g crema de branza Philadelphia
200 g frisca batuta
250 g mandarine din compot
sucul de la 1/2 portocala
coaja rasa de la 1/2 portocala
1/2 lingurita esenta de portocala
250 g zahar
16 g gelatina
200 g frisca batuta pentru decor
Mod de preparare:
Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.
Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.
In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Cheesecake cu mandarine
,
Ingrediente:
200 g biscuiti digestivi
100 g unt
500 g mascarpone
200 g crema de branza Philadelphia
200 g frisca batuta
250 g mandarine din compot
sucul de la 1/2 portocala
coaja rasa de la 1/2 portocala
1/2 lingurita esenta de portocala
250 g zahar
16 g gelatina
200 g frisca batuta pentru decor
Mod de preparare:
Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.
Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.
In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente:
200 g biscuiti digestivi
100 g unt
500 g mascarpone
200 g crema de branza Philadelphia
200 g frisca batuta
250 g mandarine din compot
sucul de la 1/2 portocala
coaja rasa de la 1/2 portocala
1/2 lingurita esenta de portocala
250 g zahar
16 g gelatina
200 g frisca batuta pentru decor
Mod de preparare:
Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.
Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.
In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
">
Ingrediente:
200 g biscuiti digestivi
100 g unt
500 g mascarpone
200 g crema de branza Philadelphia
200 g frisca batuta
250 g mandarine din compot
sucul de la 1/2 portocala
coaja rasa de la 1/2 portocala
1/2 lingurita esenta de portocala
250 g zahar
16 g gelatina
200 g frisca batuta pentru decor
Mod de preparare:
Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma.
Mixam branzeturile cu zaharul(pana se topeste). In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.
In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro