ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-12-2011, ora 08:05

Reteta zilei: Cheesecake cremos

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Cheesecake cremos

Pentru blat:

-1 ou

-75 g zahar

-50 g unt

-25 g ulei

-1 praf de copt

-200 g faina

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat omogen si nelipicios.

Umplutura:

-200 g lapte condensat

-100 g zahar

-150 g crema de branza Almette

-350 g branza grasa de vaci

-100 ml frisca lichida

-3 oua

-esenta de vanilie

Branza si crema de branza se mixeaza cu zaharul si laptele condensat. Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. La sfarsit punem frisca lichida si esenta de vanilie. Consistenta va fi destul de lichida.

Pentru laptele condensat:

-90 g lapte praf

-50 ml apa fierbinte

-30 g zahar

-40 g miere

-40 g unt

- esenta de vanilie

Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul, vanilia si laptele praf, pana la omogenizare. Cel mai bine e sa se prepare intr-un blender, sa nu iasa cu cocoloase.

Pentru decor:

-250 ml frisca lichida

-bilute de ciocolata

Intr-o tava cu peretii detasabili se intinde bine aluatul, formand baza prajiturii. Aluatul se va ridica si pe peretii formei, formand o bordura de 2-3 cm. Se toarna compozitia pentru umplutura si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Se stinge focul si se lasa prajitura in cuptor pana la racirea completa.

Se acopera toata suprafata prajiturii cu frisca batuta si se da la frigider pentru cateva ore. Inainte de portionare se presara cu bilutele de ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Cheesecake cremos

,

Pentru blat:

-1 ou

-75 g zahar

-50 g unt

-25 g ulei

-1 praf de copt

-200 g faina

 

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat omogen si nelipicios.

Umplutura:

 

-200 g lapte condensat

-100 g zahar

-150 g crema de branza Almette

 -350 g branza grasa de vaci

 -100 ml frisca lichida

 -3 oua

 -esenta de vanilie

 

Branza si crema de branza se mixeaza cu zaharul si laptele condensat. Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. La sfarsit punem frisca lichida si esenta de vanilie. Consistenta va fi destul de lichida.

Pentru laptele condensat:

-90 g lapte praf

-50 ml apa fierbinte

-30 g zahar

-40 g miere

-40 g unt

- esenta de vanilie

 

Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul, vanilia si laptele praf, pana la omogenizare. Cel mai bine e sa se prepare intr-un blender, sa nu iasa cu cocoloase.

 

Pentru decor:

-250 ml frisca lichida

-bilute de ciocolata

 

Intr-o tava cu peretii detasabili se intinde bine aluatul, formand baza prajiturii. Aluatul se va ridica si pe peretii formei, formand o bordura de 2-3 cm. Se toarna compozitia pentru umplutura si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Se stinge focul si se lasa prajitura in cuptor pana la racirea completa.

Se acopera toata suprafata prajiturii cu frisca batuta si se da la frigider pentru cateva ore. Inainte de portionare se presara cu bilutele de ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

Pentru blat:

-1 ou

-75 g zahar

-50 g unt

-25 g ulei

-1 praf de copt

-200 g faina

 

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat omogen si nelipicios.

Umplutura:

 

-200 g lapte condensat

-100 g zahar

-150 g crema de branza Almette

 -350 g branza grasa de vaci

 -100 ml frisca lichida

 -3 oua

 -esenta de vanilie

 

Branza si crema de branza se mixeaza cu zaharul si laptele condensat. Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. La sfarsit punem frisca lichida si esenta de vanilie. Consistenta va fi destul de lichida.

Pentru laptele condensat:

-90 g lapte praf

-50 ml apa fierbinte

-30 g zahar

-40 g miere

-40 g unt

- esenta de vanilie

 

Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul, vanilia si laptele praf, pana la omogenizare. Cel mai bine e sa se prepare intr-un blender, sa nu iasa cu cocoloase.

 

Pentru decor:

-250 ml frisca lichida

-bilute de ciocolata

 

Intr-o tava cu peretii detasabili se intinde bine aluatul, formand baza prajiturii. Aluatul se va ridica si pe peretii formei, formand o bordura de 2-3 cm. Se toarna compozitia pentru umplutura si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Se stinge focul si se lasa prajitura in cuptor pana la racirea completa.

Se acopera toata suprafata prajiturii cu frisca batuta si se da la frigider pentru cateva ore. Inainte de portionare se presara cu bilutele de ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

Pentru blat:

-1 ou

-75 g zahar

-50 g unt

-25 g ulei

-1 praf de copt

-200 g faina

 

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat omogen si nelipicios.

Umplutura:

 

-200 g lapte condensat

-100 g zahar

-150 g crema de branza Almette

 -350 g branza grasa de vaci

 -100 ml frisca lichida

 -3 oua

 -esenta de vanilie

 

Branza si crema de branza se mixeaza cu zaharul si laptele condensat. Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. La sfarsit punem frisca lichida si esenta de vanilie. Consistenta va fi destul de lichida.

Pentru laptele condensat:

-90 g lapte praf

-50 ml apa fierbinte

-30 g zahar

-40 g miere

-40 g unt

- esenta de vanilie

 

Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul, vanilia si laptele praf, pana la omogenizare. Cel mai bine e sa se prepare intr-un blender, sa nu iasa cu cocoloase.

 

Pentru decor:

-250 ml frisca lichida

-bilute de ciocolata

 

Intr-o tava cu peretii detasabili se intinde bine aluatul, formand baza prajiturii. Aluatul se va ridica si pe peretii formei, formand o bordura de 2-3 cm. Se toarna compozitia pentru umplutura si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Se stinge focul si se lasa prajitura in cuptor pana la racirea completa.

Se acopera toata suprafata prajiturii cu frisca batuta si se da la frigider pentru cateva ore. Inainte de portionare se presara cu bilutele de ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii