A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727685294.9456.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Cartofi umpluti cu ciuperci in sos (de POST)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
18-04-2011, ora 14:09

Reteta zilei: Cartofi umpluti cu ciuperci in sos (de POST)

Articol de Andra Petrariu

Pentru ca inca suntem in perioada postului mare dinainte sarbatorilor pascale, Cronica de Iasi va prezinta o reteta nu foarte costisitoarte, gustoasa si usor de preparat de post, care si cu putina vointa din partea dvs va va ajuta sa rezistati altor tentatii.

reteta finala

Pentru a prepara “Cartofii umpluti cu ciuperci in sos” avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

4 cartofi mari;

1 conserva de ciuperci sau o punga de ciuperci congelate;

1 conserva de bulion;

1 colt de paine proaspata;

1-2 linguri de faina;

2 cepe;

4 catei de usturoi;

1-2 legaturi de verdeata;

ulei;

sare, piper, oregano;

Mod de preparare:

Cartofii se spala si se fierb in coaja aproximativ 20 de minute la foc mic. Ideal ar fi ca acestia sa nu fie foarte tari pentru a putea fi mai usor de decojit.

In timp ce cartofii fierb se prepara sosul si compozitia de ciuperci.

Pentru sos: se toaca ceapa in bucatele nu foarte mici si se caleste in doua linguri de ulei. Se adauga o cana de apa pentru a se inmuia mai repede. Apoi se adauga sosul de rosii, condimentele si ustoroiul pisat si se mai lasa pe foc aproximativ 5 minute.

Ciupercile se storc de apa si se taie marunt, dupa care se pregateste umplutura prin mixarea tuturor ingredinetelor, respectiv ciupercile, painea inmuiata in apa, ceapa, usturoiul, verdeata, faina, condimentele si sarea. Dupa ce sunt gata cartofii, se scobesc cu o lingurita pentru a scoate miezul, se presara putina sare si se pune umplutura de ciuperci. Acestia se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor timp de 30-40 de minute. Cand sunt gata se pune sosul peste si va iesi o reteta delicioasa, economisind timp, dar si bani, ajungand la un pret de aproximativ 15 Ron. Va uram Pofta buna!

Foto: reteteculinare. ro

     
Tag-uri:

Pentru ca inca suntem in perioada postului mare dinainte sarbatorilor pascale, Cronica de Iasi va prezinta o reteta nu foarte costisitoarte, gustoasa si usor de preparat de   post, care si cu putina vointa din partea dvs va va ajuta sa rezistati altor tentatii.

, reteta finala

Pentru a prepara “Cartofii umpluti cu ciuperci in sos” avem nevoie de urmatoarele  ingrediente:

4 cartofi mari;

1 conserva de ciuperci sau o punga de ciuperci congelate;

1 conserva de bulion;

1 colt de paine proaspata;

1-2 linguri de faina;

2 cepe;

4 catei de usturoi;

1-2 legaturi de verdeata;

ulei;

sare, piper, oregano;

Mod de preparare:

" title="Stiri despre reteta finala

Pentru a prepara “Cartofii umpluti cu ciuperci in sos” avem nevoie de urmatoarele  ingrediente:

4 cartofi mari;

1 conserva de ciuperci sau o punga de ciuperci congelate;

1 conserva de bulion;

1 colt de paine proaspata;

1-2 linguri de faina;

2 cepe;

4 catei de usturoi;

1-2 legaturi de verdeata;

ulei;

sare, piper, oregano;

Mod de preparare:

">reteta finala

Pentru a prepara “Cartofii umpluti cu ciuperci in sos” avem nevoie de urmatoarele  ingrediente:

4 cartofi mari;

1 conserva de ciuperci sau o punga de ciuperci congelate;

1 conserva de bulion;

1 colt de paine proaspata;

1-2 linguri de faina;

2 cepe;

4 catei de usturoi;

1-2 legaturi de verdeata;

ulei;

sare, piper, oregano;

Mod de preparare:

, Cartofii se spala si se fierb in coaja aproximativ 20 de minute la foc mic. Ideal ar fi ca acestia sa nu fie foarte tari pentru a putea fi mai usor de decojit.

In timp ce cartofii fierb se prepara sosul si compozitia de ciuperci.

Pentru sos: se toaca ceapa in bucatele nu foarte mici si se caleste in doua linguri de ulei. Se adauga o cana de apa pentru a se inmuia mai repede. Apoi se adauga sosul de rosii, condimentele si ustoroiul pisat si se mai lasa pe foc aproximativ 5 minute.

" title="Stiri despre Cartofii se spala si se fierb in coaja aproximativ 20 de minute la foc mic. Ideal ar fi ca acestia sa nu fie foarte tari pentru a putea fi mai usor de decojit.

In timp ce cartofii fierb se prepara sosul si compozitia de ciuperci.

Pentru sos: se toaca ceapa in bucatele nu foarte mici si se caleste in doua linguri de ulei. Se adauga o cana de apa pentru a se inmuia mai repede. Apoi se adauga sosul de rosii, condimentele si ustoroiul pisat si se mai lasa pe foc aproximativ 5 minute.

">Cartofii se spala si se fierb in coaja aproximativ 20 de minute la foc mic. Ideal ar fi ca acestia sa nu fie foarte tari pentru a putea fi mai usor de decojit.

In timp ce cartofii fierb se prepara sosul si compozitia de ciuperci.

Pentru sos: se toaca ceapa in bucatele nu foarte mici si se caleste in doua linguri de ulei. Se adauga o cana de apa pentru a se inmuia mai repede. Apoi se adauga sosul de rosii, condimentele si ustoroiul pisat si se mai lasa pe foc aproximativ 5 minute.

, Ciupercile se storc de apa si se taie marunt, dupa care se pregateste umplutura prin mixarea tuturor ingredinetelor, respectiv ciupercile, painea inmuiata in apa, ceapa, usturoiul, verdeata, faina, condimentele si sarea. Dupa ce sunt gata cartofii, se scobesc cu o lingurita pentru a scoate miezul, se presara putina sare si se pune umplutura de ciuperci. Acestia se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor timp de 30-40 de minute. Cand sunt gata se pune sosul peste si va iesi o reteta delicioasa, economisind timp, dar si bani, ajungand la un pret de aproximativ 15 Ron. Va uram  Pofta buna! 

Foto: reteteculinare. ro

" title="Stiri despre Ciupercile se storc de apa si se taie marunt, dupa care se pregateste umplutura prin mixarea tuturor ingredinetelor, respectiv ciupercile, painea inmuiata in apa, ceapa, usturoiul, verdeata, faina, condimentele si sarea. Dupa ce sunt gata cartofii, se scobesc cu o lingurita pentru a scoate miezul, se presara putina sare si se pune umplutura de ciuperci. Acestia se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor timp de 30-40 de minute. Cand sunt gata se pune sosul peste si va iesi o reteta delicioasa, economisind timp, dar si bani, ajungand la un pret de aproximativ 15 Ron. Va uram  Pofta buna! 

Foto: reteteculinare. ro

">Ciupercile se storc de apa si se taie marunt, dupa care se pregateste umplutura prin mixarea tuturor ingredinetelor, respectiv ciupercile, painea inmuiata in apa, ceapa, usturoiul, verdeata, faina, condimentele si sarea. Dupa ce sunt gata cartofii, se scobesc cu o lingurita pentru a scoate miezul, se presara putina sare si se pune umplutura de ciuperci. Acestia se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor timp de 30-40 de minute. Cand sunt gata se pune sosul peste si va iesi o reteta delicioasa, economisind timp, dar si bani, ajungand la un pret de aproximativ 15 Ron. Va uram  Pofta buna! 

Foto: reteteculinare. ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii