Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cascaval
Ingrediente: 
300 g de branza telemea,
400 g cascaval ras,
1 ou,
1 lingurita de piper
1lingura de faina,
ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.
Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.
Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.
Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.
Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.
Pofta buna!
Sursa: retete--culinare.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cascaval
Ingrediente:
,

300 g de branza telemea,
400 g cascaval ras,
1 ou,
1 lingurita de piper
1lingura de faina,
ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.
Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.
Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.
Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.
Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.
Pofta buna!
Sursa: retete--culinare.com
" title="Stiri despre

300 g de branza telemea,
400 g cascaval ras,
1 ou,
1 lingurita de piper
1lingura de faina,
ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.
Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.
Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.
Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.
Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.
Pofta buna!
Sursa: retete--culinare.com
">

300 g de branza telemea,
400 g cascaval ras,
1 ou,
1 lingurita de piper
1lingura de faina,
ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.
Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.
Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.
Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.
Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.
Pofta buna!
Sursa: retete--culinare.com