A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720190817.5104.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Bulete de cascaval
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
12-11-2011, ora 06:29

Reteta zilei: Bulete de cascaval

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cascaval

Ingrediente:

300 g de branza telemea,

400 g cascaval ras,

1 ou,

1 lingurita de piper

1lingura de faina,

ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.

Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.

Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.

Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.

Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.

Pofta buna!

Sursa: retete--culinare.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cascaval

Ingrediente: ,

 300 g de branza telemea,

400 g cascaval ras,

1 ou,

1 lingurita de piper

1lingura de faina,

ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.

 Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.

Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.

Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.

Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.

Pofta buna!

Sursa: retete--culinare.com

" title="Stiri despre

 300 g de branza telemea,

400 g cascaval ras,

1 ou,

1 lingurita de piper

1lingura de faina,

ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.

 Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.

Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.

Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.

Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.

Pofta buna!

Sursa: retete--culinare.com

">

 300 g de branza telemea,

400 g cascaval ras,

1 ou,

1 lingurita de piper

1lingura de faina,

ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.

 Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.

Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.

Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.

Servim buletele de cascaval, calde sau reci, pe un platou, alaturi de alte aperitive.

Pofta buna!

Sursa: retete--culinare.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii