Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cartofi cu sunca
Ingrediente:
-300 g cartofi fierti
-100 g mozzarella sau cascaval
-100 g sunca slaba
-2 oua
-putina verdeata
-sare
-piper
-2 linguri pesmet
-1 lingura faina
-ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.
Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.
Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
Le servim atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Sursa:gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cartofi cu sunca
,
Ingrediente:
-300 g cartofi fierti
-100 g mozzarella sau cascaval
-100 g sunca slaba
-2 oua
-putina verdeata
-sare
-piper
-2 linguri pesmet
-1 lingura faina
-ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.
Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.
Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
Le servim atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Sursa:gustos.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente:
-300 g cartofi fierti
-100 g mozzarella sau cascaval
-100 g sunca slaba
-2 oua
-putina verdeata
-sare
-piper
-2 linguri pesmet
-1 lingura faina
-ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.
Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.
Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
Le servim atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Sursa:gustos.ro
">
Ingrediente:
-300 g cartofi fierti
-100 g mozzarella sau cascaval
-100 g sunca slaba
-2 oua
-putina verdeata
-sare
-piper
-2 linguri pesmet
-1 lingura faina
-ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.
Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.
Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
Le servim atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Sursa:gustos.ro