A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684793.8484.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Bulete de cartofi cu sunca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
06-11-2011, ora 06:52

Reteta zilei: Bulete de cartofi cu sunca

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cartofi cu sunca

Ingrediente:

-300 g cartofi fierti

-100 g mozzarella sau cascaval

-100 g sunca slaba

-2 oua

-putina verdeata

-sare

-piper

-2 linguri pesmet

-1 lingura faina

-ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.

Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.

Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Le servim atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Sursa:gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Bulete de cartofi cu sunca

,

Ingrediente:

-300 g cartofi fierti

-100 g mozzarella sau cascaval

-100 g sunca slaba

-2 oua

-putina verdeata

-sare

-piper

-2 linguri pesmet

-1 lingura faina

-ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.

Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.

Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Le servim atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Sursa:gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

-300 g cartofi fierti

-100 g mozzarella sau cascaval

-100 g sunca slaba

-2 oua

-putina verdeata

-sare

-piper

-2 linguri pesmet

-1 lingura faina

-ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.

Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.

Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Le servim atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Sursa:gustos.ro

">

Ingrediente:

-300 g cartofi fierti

-100 g mozzarella sau cascaval

-100 g sunca slaba

-2 oua

-putina verdeata

-sare

-piper

-2 linguri pesmet

-1 lingura faina

-ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Cartofii fierti si decojiti ii dam prin razatoare. Procedam la fel cu mozzarela si sunca, apoi le amestecam impreuna cu ouale si verdeata tocata.

Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Luam o lingura din compoztie si o modelam intre palme, pentru a lua forma unei sfere.

Le prajim in uleiul bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Le servim atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Sursa:gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii