A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1738799893.4053.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Bastonase cu ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
21-11-2011, ora 06:06

Reteta zilei: Bastonase cu ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Bastonase cu ciocolata

-150 g unt

-120 g zahar

-225 g faina

-1 galbenus

-50 g migdale macinate

-50 g ciocolata amaruie

-30 g cacao

-1 plic zahar vanilat

-1 lingurita praf de copt

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine cremos. Adaugam galbenusul si mixam bine pana la incorporare.

Separat amestecam faina cu migdalele macinate, cacaoa, praful de copt si ciocolata rasa, apoi incorporam in crema de unt. Amestecam bine cu mana sau cu o lingura, pana compozitia se leaga si devine un aluat omogen. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 1 ora.

Rupem bucati de aluat pe care le modelam sub forma de snururi, de grosimea unui deget. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 15 minute. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Se servesc ca atare sau ornati cu ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Bastonase cu ciocolata

,

 

-150 g unt

-120 g zahar

-225 g faina

-1 galbenus

-50 g migdale macinate

-50 g ciocolata amaruie

-30 g cacao

-1 plic zahar vanilat

-1 lingurita praf de copt

 

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine cremos. Adaugam galbenusul si mixam bine pana la incorporare.

Separat amestecam faina cu migdalele macinate, cacaoa, praful de copt si ciocolata rasa, apoi incorporam in crema de unt. Amestecam bine cu mana sau cu o lingura, pana compozitia se leaga si devine un aluat omogen. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 1 ora.

Rupem bucati de aluat pe care le modelam sub forma de snururi, de grosimea unui deget. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 15 minute.  Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Se servesc ca atare sau ornati cu ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

 

-150 g unt

-120 g zahar

-225 g faina

-1 galbenus

-50 g migdale macinate

-50 g ciocolata amaruie

-30 g cacao

-1 plic zahar vanilat

-1 lingurita praf de copt

 

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine cremos. Adaugam galbenusul si mixam bine pana la incorporare.

Separat amestecam faina cu migdalele macinate, cacaoa, praful de copt si ciocolata rasa, apoi incorporam in crema de unt. Amestecam bine cu mana sau cu o lingura, pana compozitia se leaga si devine un aluat omogen. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 1 ora.

Rupem bucati de aluat pe care le modelam sub forma de snururi, de grosimea unui deget. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 15 minute.  Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Se servesc ca atare sau ornati cu ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

 

-150 g unt

-120 g zahar

-225 g faina

-1 galbenus

-50 g migdale macinate

-50 g ciocolata amaruie

-30 g cacao

-1 plic zahar vanilat

-1 lingurita praf de copt

 

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine cremos. Adaugam galbenusul si mixam bine pana la incorporare.

Separat amestecam faina cu migdalele macinate, cacaoa, praful de copt si ciocolata rasa, apoi incorporam in crema de unt. Amestecam bine cu mana sau cu o lingura, pana compozitia se leaga si devine un aluat omogen. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 1 ora.

Rupem bucati de aluat pe care le modelam sub forma de snururi, de grosimea unui deget. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 15 minute.  Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Se servesc ca atare sau ornati cu ciocolata.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii