A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720186964.8754.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Aperitiv revigorant - Bruschete cu rosii si busuioc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
11-05-2011, ora 01:40

Reteta zilei: Aperitiv revigorant - Bruschete cu rosii si busuioc

Articol de Andra Petrariu

Chiar daca nu este sezonul rosiilor foarte zemoase si gustoase, Cronica de Iasi va prezinta un aperitiv rapid si usor de preparat, revigorant si destul de costitisor in restaurantele din oras: Bruschete cu rosii si busuioc.

Bruschete cu rosii si busuioc

De ce aveti nevoie?

3 rosii;

2 catei de usturoi

5 felii de paine

busuioc

sare si piper

ulei de masline

Cum preparati?

Se iau rosiile si se toaca marunt, amestecandu-le apoi intr-un bol cu sare, piper si putin ulei de masline dupa gust. Feliile de paine se prajesc pentru cateva minute in cuptor sau in prajitorul de paine. Se lasa la racit si se freaca cu usturoiul proaspat curatat. Apoi, cu o lingura, feliile se ung cu ulei de masline din abundenta pentru a acoperi toata suprafata. La final se aseaza pe fiecare felie in parte o cantitate potrivita din compozitia de rosii si se se serveste imediat pentru a nu se inmuia foarte tare. Aperitivul e revigorant si poate fi servit in oricare parte a zilei datorita gustului sau deosebit, care va va face sa mai vreti o felie si inca una si inca una… Va uram Pofta Buna!

Foto: retete-online.ro

     
Tag-uri:

Chiar daca nu este sezonul rosiilor foarte zemoase si gustoase, Cronica de Iasi va prezinta un aperitiv rapid si usor de preparat, revigorant si destul de costitisor in restaurantele din oras: Bruschete cu rosii si busuioc.

, Bruschete cu rosii si busuioc

De ce aveti nevoie?

3 rosii;

2 catei de usturoi

5 felii de paine

busuioc

sare si piper

ulei de masline

Cum preparati?

" title="Stiri despre Bruschete cu rosii si busuioc

De ce aveti nevoie?

3 rosii;

2 catei de usturoi

5 felii de paine

busuioc

sare si piper

ulei de masline

Cum preparati?

">Bruschete cu rosii si busuioc

De ce aveti nevoie?

3 rosii;

2 catei de usturoi

5 felii de paine

busuioc

sare si piper

ulei de masline

Cum preparati?

, Se iau rosiile si se toaca marunt, amestecandu-le apoi intr-un bol cu sare, piper si putin ulei de masline dupa gust. Feliile de paine se prajesc pentru cateva minute in cuptor sau in prajitorul de paine. Se lasa la racit si se freaca cu usturoiul proaspat curatat. Apoi, cu o lingura, feliile se ung cu ulei de masline din abundenta pentru a acoperi toata suprafata. La final se aseaza pe fiecare felie in parte o cantitate potrivita din compozitia de rosii si se se serveste imediat pentru a nu se inmuia foarte tare. Aperitivul e revigorant si poate fi servit in oricare parte a zilei datorita gustului sau deosebit, care va va face sa mai vreti o felie si inca una si inca una… Va uram  Pofta Buna!

 

Foto: retete-online.ro

" title="Stiri despre Se iau rosiile si se toaca marunt, amestecandu-le apoi intr-un bol cu sare, piper si putin ulei de masline dupa gust. Feliile de paine se prajesc pentru cateva minute in cuptor sau in prajitorul de paine. Se lasa la racit si se freaca cu usturoiul proaspat curatat. Apoi, cu o lingura, feliile se ung cu ulei de masline din abundenta pentru a acoperi toata suprafata. La final se aseaza pe fiecare felie in parte o cantitate potrivita din compozitia de rosii si se se serveste imediat pentru a nu se inmuia foarte tare. Aperitivul e revigorant si poate fi servit in oricare parte a zilei datorita gustului sau deosebit, care va va face sa mai vreti o felie si inca una si inca una… Va uram  Pofta Buna!

 

Foto: retete-online.ro

">Se iau rosiile si se toaca marunt, amestecandu-le apoi intr-un bol cu sare, piper si putin ulei de masline dupa gust. Feliile de paine se prajesc pentru cateva minute in cuptor sau in prajitorul de paine. Se lasa la racit si se freaca cu usturoiul proaspat curatat. Apoi, cu o lingura, feliile se ung cu ulei de masline din abundenta pentru a acoperi toata suprafata. La final se aseaza pe fiecare felie in parte o cantitate potrivita din compozitia de rosii si se se serveste imediat pentru a nu se inmuia foarte tare. Aperitivul e revigorant si poate fi servit in oricare parte a zilei datorita gustului sau deosebit, care va va face sa mai vreti o felie si inca una si inca una… Va uram  Pofta Buna!

 

Foto: retete-online.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii