Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
VIATA IN IASI
Reteta zilei: Aperitiv revigorant - Bruschete cu rosii si busuioc
Articol de Andra PetrariuChiar daca nu este sezonul rosiilor foarte zemoase si gustoase, Cronica de Iasi va prezinta un aperitiv rapid si usor de preparat, revigorant si destul de costitisor in restaurantele din oras: Bruschete cu rosii si busuioc.
De ce aveti nevoie?
3 rosii;
2 catei de usturoi
5 felii de paine
busuioc
sare si piper
ulei de masline
Cum preparati?
Se iau rosiile si se toaca marunt, amestecandu-le apoi intr-un bol cu sare, piper si putin ulei de masline dupa gust. Feliile de paine se prajesc pentru cateva minute in cuptor sau in prajitorul de paine. Se lasa la racit si se freaca cu usturoiul proaspat curatat. Apoi, cu o lingura, feliile se ung cu ulei de masline din abundenta pentru a acoperi toata suprafata. La final se aseaza pe fiecare felie in parte o cantitate potrivita din compozitia de rosii si se se serveste imediat pentru a nu se inmuia foarte tare. Aperitivul e revigorant si poate fi servit in oricare parte a zilei datorita gustului sau deosebit, care va va face sa mai vreti o felie si inca una si inca una… Va uram Pofta Buna!
Foto: retete-online.ro
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email