Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
VIATA IN IASI
Reteta zilei: Ananas caramelizat cu inghetata
Articol de Luciana UngureanuPentru zilele toride de vara, Cronica de Iasi iti recomanda o reteta dulce, racoroasa, si usor de preparat: ananas caramelizat cu inghetata.
Ingredientele de care ai nevoie:
• un ananas copt bine
• 8 linguri miere de albine
• inghetata de vanilie
• inghetata de ciocolata
• topping de capsuni,zmeura,caramel
• 1 pahar mic de brandy
Cum se prepara:
Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.
Pofta buna!
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email