A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720334395.7428.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Ananas caramelizat cu inghetata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-07-2011, ora 11:50

Reteta zilei: Ananas caramelizat cu inghetata

Articol de Luciana Ungureanu

Pentru zilele toride de vara, Cronica de Iasi iti recomanda o reteta dulce, racoroasa, si usor de preparat: ananas caramelizat cu inghetata.

Ingredientele de care ai nevoie:

• un ananas copt bine

• 8 linguri miere de albine

• inghetata de vanilie

• inghetata de ciocolata

• topping de capsuni,zmeura,caramel

• 1 pahar mic de brandy

Cum se prepara:

Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.

Pofta buna!

     
Tag-uri:

Pentru zilele toride de vara, Cronica de Iasi iti recomanda o reteta dulce, racoroasa, si usor de preparat: ananas caramelizat cu inghetata.

,

Ingredientele de care ai nevoie:

•           un ananas copt bine

•           8 linguri miere de albine

•           inghetata de vanilie

•           inghetata de ciocolata

•           topping de capsuni,zmeura,caramel

•           1 pahar mic de brandy

Cum se prepara:

Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.

Pofta buna!

" title="Stiri despre

Ingredientele de care ai nevoie:

•           un ananas copt bine

•           8 linguri miere de albine

•           inghetata de vanilie

•           inghetata de ciocolata

•           topping de capsuni,zmeura,caramel

•           1 pahar mic de brandy

Cum se prepara:

Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.

Pofta buna!

">

Ingredientele de care ai nevoie:

•           un ananas copt bine

•           8 linguri miere de albine

•           inghetata de vanilie

•           inghetata de ciocolata

•           topping de capsuni,zmeura,caramel

•           1 pahar mic de brandy

Cum se prepara:

Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.

Pofta buna!

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii