A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1734984544.8544.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta cu dragoste: Spaghete Bolognese
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
05-05-2011, ora 02:09

Reteta cu dragoste: Spaghete Bolognese

Articol de Andra Petrariu

Astazi, Cronica de Iasi va propune sa patrundeti si sa savurati pentru cateva momente misterele si farmecul bucatariei italiene. Asa ca pentru asta aveti nevoie, bineinteles, de paste, condimente si ingredientul special care se numeste dragoste: Spaghete Bolognese.

De ce aveti nevoie?

1 pachet de spaghete;

1 ceapa;

1 morcov;

1 bucata de telina;

1 pastarnac;

3 catei de usturoi;

1 cana suc de rosii

1 pahar de vin rosu;

400 g carne de vita tocata;

cascaval ras/parmezan;

ulei de masline;

sare si piper;

si, desigur, nelipsitul busuioc;

Cum preparati?

Incepem cu pregatirea sosului. Tocam legumele marunt si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu 2-3 linguri de ulei de masline, la foc mic, pana cand acestea se inmoaie. Apoi, adaugam carnea tocata si o condimentam cu sare, piper si busuioc dupa gust. Peste se toarna vinul si sucul de rosii. Amestecam continuu cu o lingura de lemn si lasam la foc mic pana se leaga sosul si mai scade. Cand acesta este gata adaugam usturoiul pe care il taiem cat se poate de marunt.

Intre timp fierbem pastele intregi intr-o oala cu 2 litri de apa aproximativ 10 minute, dupa ce aceasta clocoteste. Presaram sare si o lingura de ulei. Cand sunt gata le scurgem de apa si, dupa ce le trecem printr-un jet de apa rece, le punem intr-un castron adanc pentru a putea pune peste sosul obtinut. Amestecam bine si adaugam parmezan peste, dupa dorintele fiecaruia. Spaghetele Bolognese se servesc cand sunt calde, minunate chiar si la o cina romantica, asa ca ce mai asteptati? Va uram Pofta Buna!

     
Tag-uri: " title="Stiri despre

Astazi, Cronica de Iasi va propune sa patrundeti si sa savurati pentru cateva momente misterele si farmecul bucatariei italiene. Asa ca pentru asta aveti nevoie, bineinteles, de paste, condimente si ingredientul special care se numeste dragoste: Spaghete Bolognese.

">

Astazi, Cronica de Iasi va propune sa patrundeti si sa savurati pentru cateva momente misterele si farmecul bucatariei italiene. Asa ca pentru asta aveti nevoie, bineinteles, de paste, condimente si ingredientul special care se numeste dragoste: Spaghete Bolognese.

,

De ce aveti nevoie?

1 pachet de spaghete;

1 ceapa;

1 morcov;

1 bucata de telina;

1 pastarnac;

3 catei de usturoi;

1 cana suc de rosii

1 pahar de vin rosu;

400 g carne de vita tocata;

cascaval ras/parmezan;

ulei de masline;

sare si piper;

si, desigur, nelipsitul busuioc;

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

1 pachet de spaghete;

1 ceapa;

1 morcov;

1 bucata de telina;

1 pastarnac;

3 catei de usturoi;

1 cana suc de rosii

1 pahar de vin rosu;

400 g carne de vita tocata;

cascaval ras/parmezan;

ulei de masline;

sare si piper;

si, desigur, nelipsitul busuioc;

Cum preparati?

">

De ce aveti nevoie?

1 pachet de spaghete;

1 ceapa;

1 morcov;

1 bucata de telina;

1 pastarnac;

3 catei de usturoi;

1 cana suc de rosii

1 pahar de vin rosu;

400 g carne de vita tocata;

cascaval ras/parmezan;

ulei de masline;

sare si piper;

si, desigur, nelipsitul busuioc;

Cum preparati?

, Incepem cu pregatirea sosului. Tocam legumele marunt si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu 2-3 linguri de ulei de masline, la foc mic, pana cand acestea se inmoaie. Apoi, adaugam carnea tocata si o condimentam cu sare, piper si busuioc dupa gust. Peste se toarna vinul si sucul de rosii. Amestecam continuu cu o lingura de lemn si lasam la foc mic pana se leaga sosul si mai scade. Cand acesta este gata adaugam usturoiul pe care il taiem cat se poate de marunt.

Intre timp fierbem pastele intregi intr-o oala cu 2 litri de apa aproximativ 10 minute, dupa ce aceasta clocoteste. Presaram sare si o lingura de ulei. Cand sunt gata le scurgem de apa si, dupa ce le trecem printr-un jet de apa rece, le punem intr-un castron adanc pentru a putea pune peste sosul obtinut. Amestecam bine si adaugam parmezan peste, dupa dorintele fiecaruia. Spaghetele Bolognese se servesc cand sunt calde, minunate chiar si la o cina romantica, asa ca ce mai asteptati? Va uram Pofta Buna!

" title="Stiri despre Incepem cu pregatirea sosului. Tocam legumele marunt si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu 2-3 linguri de ulei de masline, la foc mic, pana cand acestea se inmoaie. Apoi, adaugam carnea tocata si o condimentam cu sare, piper si busuioc dupa gust. Peste se toarna vinul si sucul de rosii. Amestecam continuu cu o lingura de lemn si lasam la foc mic pana se leaga sosul si mai scade. Cand acesta este gata adaugam usturoiul pe care il taiem cat se poate de marunt.

Intre timp fierbem pastele intregi intr-o oala cu 2 litri de apa aproximativ 10 minute, dupa ce aceasta clocoteste. Presaram sare si o lingura de ulei. Cand sunt gata le scurgem de apa si, dupa ce le trecem printr-un jet de apa rece, le punem intr-un castron adanc pentru a putea pune peste sosul obtinut. Amestecam bine si adaugam parmezan peste, dupa dorintele fiecaruia. Spaghetele Bolognese se servesc cand sunt calde, minunate chiar si la o cina romantica, asa ca ce mai asteptati? Va uram Pofta Buna!

">Incepem cu pregatirea sosului. Tocam legumele marunt si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu 2-3 linguri de ulei de masline, la foc mic, pana cand acestea se inmoaie. Apoi, adaugam carnea tocata si o condimentam cu sare, piper si busuioc dupa gust. Peste se toarna vinul si sucul de rosii. Amestecam continuu cu o lingura de lemn si lasam la foc mic pana se leaga sosul si mai scade. Cand acesta este gata adaugam usturoiul pe care il taiem cat se poate de marunt.

Intre timp fierbem pastele intregi intr-o oala cu 2 litri de apa aproximativ 10 minute, dupa ce aceasta clocoteste. Presaram sare si o lingura de ulei. Cand sunt gata le scurgem de apa si, dupa ce le trecem printr-un jet de apa rece, le punem intr-un castron adanc pentru a putea pune peste sosul obtinut. Amestecam bine si adaugam parmezan peste, dupa dorintele fiecaruia. Spaghetele Bolognese se servesc cand sunt calde, minunate chiar si la o cina romantica, asa ca ce mai asteptati? Va uram Pofta Buna!

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
JustDom,  29.12.2017 13:14

Pas Cher Kamagra Oral Jelly Amoxil Cat Days Pak For Bladder Infection http://costofcial.com - cialis Cialis 5mg Prix Pharmacie Tz Free Shipping Generic Pyridium In Usa cheap cialis Order Now Macrobid Bacterial Infections Amex Accepted Le Cialis Forum Cialis Discount Coupon Can'T Hear After Ear Infection Amoxicillin http://costofcial.com - cialis price Buy Novladex Amoxicillin Keep In Freezer Buy Celebrex In The Uk

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii