ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
19-05-2011, ora 13:30

Reteta Zilei: Pui cu ananas

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta reteta perfecta a unei zile fierbinti de primavara, care va va ajuta sa gustati pentru cateva secunde dintr-o lume exotica: Pui cu ananas.

De ce aveti nevoie?

600 g de piept de pui;

1 conserva de ananas;

3 catei de usturoi;

1 lingura de ghimbir macinat;

3 linguri de sos soia;

1 morcov;

4 linguri de ulei de porumb;

1 plic de sos dulce acrisor;

2 linguri de amidon;

Cum preparam?

Pieptul de pui se taie bucatele. Morcovul se da prin razatoare. Usuroiul se curata si se taie in bucati foarte mici. Carnea se amesteca cu amidonul si sosul de soia, dupa care se remeneste bine pe foc intr-o tigaie cu ulei incins.

Apoi, intr-o alta tigaie se prajeste usturoiul, morcovii si ghimbirul. Cand morcovul se inmoaie se adauga ananasul si sucul de ananas si se amesteca continuu, iar cand zeama scade se pune puiul si sosul. Va uram Pofta Buna!

Sursa: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta reteta perfecta a unei zile fierbinti de primavara, care va va ajuta sa gustati pentru cateva secunde dintr-o lume exotica: Pui cu ananas.                                           

,

De ce aveti nevoie?

600 g de piept de pui;

1 conserva de ananas;

3 catei de usturoi;

1 lingura de ghimbir macinat;

3 linguri de sos soia;

1 morcov;

4 linguri de ulei de porumb;

1 plic de sos dulce acrisor;

2 linguri de amidon;

Cum preparam?

Pieptul de pui se taie bucatele. Morcovul se da prin razatoare.  Usuroiul se curata si se taie in bucati foarte mici. Carnea se amesteca cu amidonul si sosul de soia, dupa care se remeneste bine pe foc intr-o tigaie cu ulei incins.

Apoi, intr-o alta tigaie se prajeste usturoiul, morcovii si ghimbirul. Cand morcovul se inmoaie se adauga ananasul si sucul de ananas si se amesteca continuu, iar cand zeama scade se pune puiul si sosul. Va uram Pofta Buna!

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

600 g de piept de pui;

1 conserva de ananas;

3 catei de usturoi;

1 lingura de ghimbir macinat;

3 linguri de sos soia;

1 morcov;

4 linguri de ulei de porumb;

1 plic de sos dulce acrisor;

2 linguri de amidon;

Cum preparam?

Pieptul de pui se taie bucatele. Morcovul se da prin razatoare.  Usuroiul se curata si se taie in bucati foarte mici. Carnea se amesteca cu amidonul si sosul de soia, dupa care se remeneste bine pe foc intr-o tigaie cu ulei incins.

Apoi, intr-o alta tigaie se prajeste usturoiul, morcovii si ghimbirul. Cand morcovul se inmoaie se adauga ananasul si sucul de ananas si se amesteca continuu, iar cand zeama scade se pune puiul si sosul. Va uram Pofta Buna!

">

De ce aveti nevoie?

600 g de piept de pui;

1 conserva de ananas;

3 catei de usturoi;

1 lingura de ghimbir macinat;

3 linguri de sos soia;

1 morcov;

4 linguri de ulei de porumb;

1 plic de sos dulce acrisor;

2 linguri de amidon;

Cum preparam?

Pieptul de pui se taie bucatele. Morcovul se da prin razatoare.  Usuroiul se curata si se taie in bucati foarte mici. Carnea se amesteca cu amidonul si sosul de soia, dupa care se remeneste bine pe foc intr-o tigaie cu ulei incins.

Apoi, intr-o alta tigaie se prajeste usturoiul, morcovii si ghimbirul. Cand morcovul se inmoaie se adauga ananasul si sucul de ananas si se amesteca continuu, iar cand zeama scade se pune puiul si sosul. Va uram Pofta Buna!

,

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

 

" title="Stiri despre

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

 

">

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

 

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii