A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720333883.8358.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Remedii anti-imbatranire, facute acasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
13-03-2012, ora 11:00

Remedii anti-imbatranire, facute acasa

Articol de Madalina Irimia

Multe persoane folosesc produse scumpe, de la firmele despre care au auzit ca sunt cele mai bune, pentru a-si ascunde ridurile fine si primele semne de imbatranire. Totusi, este posibil sa fii mult mai multumit de unele produse realizate in casa, cu ce ai la indemana, mai putin costisitoare si care necesita doar putina ingenuozitate.

Exista masti care pot fi facute de tine, acasa, cu produse simple, conform Suite 101. Iata cateva exemple:

1. Amesteca o lingurita de miere cu cateva picaturi de suc de portocale si aplica pe fata peste tot, inclusiv in zona ochilor si in jurul gurii. Lasa 20 de minute si inlatura cu apa calda. Sucul de portocale are vitamina C, care stimuleaza productia de colagen, ce da elasticitate pielii. Mierea este un antiseptic natural, de aceea curata foarte bine porii.

2. Spala o jumatate de castravete si taie-l cuburi, inclusiv coaja. Pune-l intr-un blender, adauga un albus de ou, 2 linguri de maioneza, o jumatate de cana de ulei de masline si amesteca totul impreuna. Aplica pe toata fata si lasa 20 de minute, dupa care curata.

3. O metoda buna de a mentine pielea tanara cat mai mult timp este aceea de a curata bine pielea moarta si porii prin exfoliere. Aceasta se poate face in mod natural, amestecand o jumatate de cana de suc de ananas proaspat stors si 3 linguri de ulei de masline, puse intr-un blender. Tine solutia pe fata 15 minute pentru a actiona asa cum trebuie. Ananasul contine enzime cu efect astringent, care curata orice urma de mizerie si resturi de piele moarta.

Foto: famme.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii