A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720474265.6685.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, vineri 3 februarie: “The Killer Elite ”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
03-02-2012, ora 10:12

Recomandare film, vineri 3 februarie: “The Killer Elite ”

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “Killer Elite: Infruntarea”

Descriere:

Inspirat de evenimente reale, Killer Elite: Infruntarea este un nou film de actiune si spionaj care urmareste aventurile lui Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai talentati agenti de spionaj din lume. Ademenit din exilul sau auto-impus, Danny isi aduna echipa sa de specialisti pentru a executa o misiune aproape imposibila: salvarea fostului sau mentor si partener, Hunter - (Robert De Niro).

Impreuna, ei trebuie sa se infiltreze in unitatea militara extrem de temuta si de respectata, British Special Air Service (SAS), pentru a distruge o grupare de soldati asasini, precum si pe liderul acestora, Spike (Clive Owen) inainte ca actiunile lor sa creeze o criza internationala.

Actiunea ametitoare din filmul Killer Elite: Infruntarea ne poarta intr-o calatorie pe toate meridicanele, din Mexic in Australia, de la Paris la Londra, in Oman si in Tara Galilor. Filmul e inspirat de controversatul bestseller de non-fictiune al lui Ranulph Fiennes "The Feather Men".

Sursa: cinemagia.ro

     
Tag-uri: recomandare film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii