A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720184692.8495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, vineri 24 februarie: “ Going the Distance ”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
24-02-2012, ora 11:05

Recomandare film, vineri 24 februarie: “ Going the Distance ”

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “ Amor la distanta”

Descriere:

Timp de 6 saptamani, Garrett si Erin au format un cuplu reusit, tanarul fiind fascinat de franchetea si inteligenta fetei. Atunci cand Erin pleaca la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu si a-si implini visul de a deveni jurnalista, iubitul ei Garrett ramane la New York spre a-si consolida cariera de cautator de talente muzicale, asteptand totodata o promovare ce i-a fost promisa de multa vreme. Comunicand prin intermediul internetului si al telefonului mobil si apeland frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reusesc sa mentina o relatie amoroasa la distanta, chiar daca prietenii lui Garrett pe nume Dan si Box si sora maritata a lui Erin pe nume Corinne descurajeaza in mod constant aceasta idila. Dupa ce Erin obtine o slujba de vis in California, iar cariera newyorkeza a lui Garrett incepe sa ia avant, devine evident faptul ca relatia nu va supravietui decat daca dragostea celor doi este mai puternica decat distanta ce ii desparte.

O comedie romantica si hilara, cu sentiment si pasiune, “Amor la distanta” ne prezinta ce se poate intampla cand o seara cu bere si aripioare la gratar se transforma din intamplare in ceva mai serios.

Barrymore recunoaste, “Mi-a placut povestea pentru ca are umor si e sexy, dar in acelasi timp e si foarte sentimentala. Nu m-am putut opri sa nu ma atasez de personaje, gandindu-ma la ce li se intampla si la cum s-ar putea rezolva problemele lor. Orice poveste care se ocupa de complexitatea unei relatii intr-o maniera comica si contemporana ma captiveaza foarte mult.”

“Am citit multe scenarii de comedii romantice,” spune Long, “dar asta mi-a atras atentia prin faptul ca e mai proaspata si mai realista, si de asemenea, foarte haioasa. Nu e deloc inhibata.”

Sursa: cinemagia.ro

     
Tag-uri: recomandare film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii