ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
31-12-2011, ora 10:52

Recomandare film, sambata 31 decembrie: “ Unknown ”

Articol de Alexandra Stefanescu

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “ Necunoscutul”

Descriere:

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleaca alaturi de sotia sa (January Jones) in Berlin pentru a participa la o conferinta de specialitate. In urma unui accident cumplit de masina, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz si fara sa aiba idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constata stupefiat ca nimeni nu il recunoaste si este privit ca un strain chiar si de catre sotia lui.

De aici pana la haos nu mai este decat un pas, doctorul porneste intr-o cursa agonizanta pentru a-si recupera viata si nici macar din partea politiei nu primeste ajutor. Ramas fara acte, extenuat si hartuit, Martin incepe sa puna sub semnul intrebarii totul, inclusiv propria-i identitate si sanatate mintala. Un aliat nesteptat pare sa ii readuca speranta dar aflarea adevarului ramane in continuare o misiune imposibila.

Realizat dupa romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul aduce pe marile ecrane o poveste enigmatica si originala. Filmul este distribuit in Romania de MediaPro Distribution si are premiera pe marile ecrane in 18 februarie.

Sursa: cinemagia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii