A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684260.08.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, sambata 3 decembrie: “The Time Traveler's Wife”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
03-12-2011, ora 08:53

Recomandare film, sambata 3 decembrie: “The Time Traveler's Wife”

Articol de Alexandra Stefanescu

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “Sotia calatorului in timp”

Descriere:

Clare (Rachel McAdams) a fost indragostita de Henry dintotdeauna. Desi nu stie cand vor fi nevoiti sa se desparta, ea este ferm convinsa ca sunt sortiti sa fie impreuna. Datorita unei anomalii genetice rare de care sufera, Henry (Eric Bana) are capacitatea de a calatori inainte si inapoi in timp, fara insa a avea control asupra acestui fenomen. In ciuda faptului ca aceasta particularitate a lui Henry il face sa apara si sa dispara intr-un mod imprevizibil, Clare incearca din rasputeri sa-si construiasca viata alaturi de el.

New Line Cinema prezinta The Time Traveler’s Wife / Sotia calatorului in timp, o productie Plan B Entertainment / Nick Wechsler, in regia lui Robert Schwentke. Scenariul este realizat de Bruce Joel Rubin, dupa romanul The Time Traveler’s Wife al lui Audrey Niffenegger. Producatorii filmului sunt Nick Wechsler si Dede Gardner, iar producatori executivi Brad Pitt, Richard Brener, Michele Weiss si Justis Greene.

Imaginea este semnata de Florian Ballhaus, scenografia de Jon Hutman, iar montajul de Thom Noble. Costumele sunt create de Julie Weiss, iar coloana sonora este compusa de Mychael Danna. Din distributie mai fac parte: Arliss Howard, Ron Livingston, Stephen Tobolowsky si Brooklynn Proulx. Filmul este distribuit de Warner Bros. Pictures.

Sursa: cinemagia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii