A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728188842.6332.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, sambata 17 martie: “ The Punisher
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
17-03-2012, ora 10:41

Recomandare film, sambata 17 martie: “ The Punisher

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “ Justitiarul”

Descriere:

Razbunatorul de neoprit al colectiei Marvel, JUSTITIARUL, apare in forta pe marele ecran intr-un nou film de actiune care prezinta un incomparabil erou de benzi desenate. Justitiarul aduce in cinematografie unele dintre cele mai bine vandute benzi desenate The Punisher publicate de Marvel si un personaj de proiectie a carui popularitate o egaleaza pe cea ale altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man si The Fantastic Four.

Justitiarul traieste in lumea pe care o cunoastem cu totii, o lume intunecata de razboi, crima, cruzime si nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a infrange raul cu care se intalneste- doar inteligenta lui incredibila, anii de experienta in lupta si, mai presus de toate hotararea de fier pentru a-i razbuna pe cei nedreptatiti de raii societatii. O poveste curajoasa a razbunarii si a izbavirii, Justitiarul este acel element rar- o opera de divertisment care se adreseaza cu forta timpurilor sale.

Sursa: cinemagia.ro

     
Tag-uri: recomandare film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii