A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728168513.3958.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, marti 28 februarie: “ Act of Valor ”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
28-02-2012, ora 11:29

Recomandare film, marti 28 februarie: “ Act of Valor ”

Articol de Alexandra Stefanescu

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “ Act of Valor ”

Descriere:

O imbinare fara precedent intre eroismul din viata reala si cinematografia originala, "Act of Valor" prezinta un grup de militari americani Navy Seals intr-o poveste puternica despre terorismul global contemporan. Inspirat din evenimente reale, filmul combina scene de lupta uimitoare, tehnologie de lupta de ultima generatie si emotie puternica pentru aventura de actiune suprema. "Act of Valor" duce audienta adanc in lumea secreta a celor mai de elita si bine antrenati razboinici din lumea moderna.

Cand operatiunea de salvare a unui agent CIA rapit conduce la descoperirea unui plan terorist mortal impotriva Statelor Unite ale Americii, o trupa speciala din Navy Selas este trimisa la o vanatoare de oameni in lumea intreaga. Pe masura ce oamenii viteji din platonul Bandito se grabesc sa opreasca un atac coordonat care ar putea ucide si rani mii de civili americani, acestia trebuie sa-si echilibreze devotamentul pentru tara, echipa si familiile de acasa.

De fiecare data cand isi indeplinesc misiunea, o noua piesa de inteligenta dezvaluie o alta intorsatura socanta spre complotul mortal terorist, care se intinde din Cecenia catre Philipine si din Ucraina catre Somalia. Operatiunile vaste ii trimit pe militarii Navy Seals de-a lungul globului, pe masura ce urmaresc cercul terorist la granita dintre SUA si Mexic, unde incepe un schimb de focuri cu un rezultat ce poate avea consecinte inimaginabile pentru viitorul Americii.

Sursa: cinemagia.ro

     
Tag-uri: recomandare film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii