A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727685499.8466.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, marti 22 noiembrie: “Hall Pass”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
22-11-2011, ora 07:55

Recomandare film, marti 22 noiembrie: “Hall Pass”

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “Concediu de la casnicie”

Descriere:

Cine nu si-a dorit niciodata un Concediu de la casnicie? Rick (Owen Wilson) si Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni casatoriti de multi ani, sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o saptamana de libertate absoluta. Incercand sa readuca pasiunea in casniciile lor, consoartele celor doi (Jenna Fischer, Christina Applegate) le ofera sotilor o saptamana in care sunt liberi sa faca orice isi doresc, fara intrebari si mai ales, fara consecinte.

Pare intr-adevar un vis devenit realitate pentru Rick si Fred, insa comicul situatiei nu intarzie sa apara. Proaspetii crai realizeaza repede ca libertatea castigata peste noapte nu ii ajuta absolut deloc si ca dupa atatia ani de trai linistit, sunt complet depasiti de provocarile burlaciei.

Celebrii regizori Bobby si Peter Farrelly (There’s Something About Mary, Dumb and Dumber) aduc pe marile ecrane Concediu de la casnicie, o comedie scandaloasa cu Owen Wilson, Christina Applegate, Jason Sudeikis si Jenna Fischer in rolurile principale.

Sursa: cinemagia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii