A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720271768.6946.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, marti 21 februarie: “ Poseidon ”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
22-02-2012, ora 11:11

Recomandare film, marti 21 februarie: “ Poseidon ”

Articol de Madalina Irimia

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “ Poseidon ”

Descriere:

Poseidon este un remake al filmului de aventuri din 1972, The Poseidon Adventure.

Este Anul Nou, iar festivitatile au inceput la bordul luxosului vas de croaziera Poseidon, aflat in Atlanticul de Nord. Unul dintre cele mai bune vase de genul sau, Poseidon are mai mult de 20 de etaje inaltime, adaposteste peste 800 de camere si 13 punti pentru pasageri. In seara aceasta, multi dintre invitatii vasului s-au strans pentru a intampina Anul Nou in mare stil, in magnifica sala de bal. Ei ridica paharele in timp ce capitanul Bradford tine un discurs si trupa de muzica interpreteaza o versiune a cantecului „Auld Lang Syne.”

Intre timp, pe punte, ofiterul sef simte ca ceva nu este in ordine. Scrutand orizontul el observa un val urias; un perete de apa cu o inaltime de peste 45 metri, care se indrepta spre ei. El incearca sa conduca vasul din calea impactului maxim, dar este prea tarziu.

Valul loveste cu o putere colosala, inclinand vasul foarte tare, inainte de a se intoarce complet pe partea cealalta. Pasagerii si echipajul sunt aruncati afara, striviti de daramaturi sau inghititi de apa pe masura ce apele intra prin ferestrele sparte. Pentru a amplifica colapsul, conductele de gaz iau foc, firele de curent se scurt-circuiteaza, iar lumina se opreste, lasand mari sectiunii ale vasului in intuneric si haos.

Ca rezultat al acestui dezastru, cateva sute de supravietuitori se inghesuie in inca intacta sala de bal, care acum se afla deasupra linie de plutire. Ei trebuie sa stea impreuna, sustine capitanul si sa astepte sa vina ajutoare.

Un singur om, jucatorul profesionist de cartii de noroc Dylan Johns, prefera sa-si incerce sortii de unul singur. Ignorand ordinele, el se pregateste sa paraseasca Sala de Bal si sa isi gaseasca iesirea si totodata drumul spre siguranta de unul singur, dar este oprit de Conor, un baiat de opt ani, care il roaga pe Dylan sa-i ia cu el pe el si pe mama lui, Maggie. In urma lor pleaca Robert Ramsey, nerabdator sa-si gasesca fiica, pe Jennifer, si pe logodnicul ei, Christian. Doar cu o ora mai devreme, acest cuplu de tineri nu a reusit sa spuna ca ei s-au logodit si acum trebuie sa faca fata mai multor provocari.

Dylan, contra vointei lui, conduce un mic grup de supravietuitori prin interiorul vasului. Printre aceia care aleg sa i se alature decat sa astepte salvatori se numara un pasager clandestin, Elena, un sinucigas care redescopera dorinta de a trai si un tanar ospatar care cunoaste vasul.

Hotarati sa lupte pentru a iesi la suprafata, ei trebuie sa gaseasca repede o cale prin care sa mearga prin daramaturi pe masura ce vasul continua sa se scufunde. Foarte repede se fac niste legaturi in aceasta calatorie pe verticala, fundaturi si abateri. Si increderea se dovedeste a fi ceva vital.

Sursa: cinemagia.ro

     
Tag-uri: recomandare film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii