A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816040.2805.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiectia de gala a filmului „Rocker” de Marian Crisan, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
10-04-2013, ora 15:18

Proiectia de gala a filmului „Rocker” de Marian Crisan, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Joi, 11 aprilie, la ora 19.30, la Cinema Victoria, va avea loc proiectia de gala a filmului „Rocker” de Marian Crisan. La eveniment vor fi prezenti si actorii din rolurile principale: Dan Chiorean si Alin State. Biletele sunt puse in vanzare la Cinema Victoria.

Proiectia va fi realizata cu ajutorul unui sistem digital, pentru a se asigura in felul acesta o calitate superioara a imaginii si sunetului.

Dragostea lui Victor, un rocker la 45 de ani, pentru fiul sau Florin depaseste limitele a ceea ce e social si moral acceptat. Viata de zi cu zi a tatalui orbiteaza in jurul fiului sau, dependent de droguri. Disperat si gata de a depasi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge sa fure si sa se umileasca. Pe langa legatura de sange, ceea ce ii uneste si mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

Marian Crisan este regizor si scenarist roman. In anul 1999 a absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia Regie. A devenit cunoscut publicului prin scurt-metrajul „Megatron”, film care a obtinut in anul 2008 „Palme d’Or” la Festivalul de Film de la Cannes si premiul pentru cel mai bun film de scurt metraj de la Stockholm International Film Festival. A mai fost selectionat la peste 40 de festivaluri de film din intreaga lume, tot cu acelasi film, dintre care amintim: Milano Film Festival, Melbourne International Film Festival, Sao Paolo International Short Film Festival, Festival du Film Francophone, AFI Los Angeles International Film Festival, Calgary International Film Festival, Seul International Family Film Festival.

Foto: blogdecinema.ro

     
Tag-uri: film, proiectie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii