A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661736.758.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premiera la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
19-02-2014, ora 15:33

Premiera la Ateneul Tatarasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ateneul Tatarasi invita publicul duminica, 23 februarie, la ora 16:00 la PREMIERA Spectacolului coregrafic contemporan “Pasarea Phoenix”.

Scenariul, regia si coregrafia: Vasilica LUNGU

Distributie:

Iulian Adrian CIAPA

Vasilica LUNGU

Bogdan TULUC

Victor Alexandru MACOVEI

Muzica: Mario Martinez, John Powell, Lee Ru-Ma, Hanz Zimmer

Proiectie si colaj muzical: Constantin BORTICA

Lumini: Gavril ANEA

Intr-un spatiu nedefinit Atum se afla la capatul puterilor cu mii de intrebari fara raspuns. Ingenunchiat de parca pamantul l-ar vrea lui, se bate cu palmele in piept ca semn al durerii pricinuite de Iubita care l-a parasit. Se simte mai singur ca niciodata, intr-un intuneric spasator si, desi el nu are nicio vina, se acuza si se condamna crezand ca ar fi putut sa fie altfel.

Viata e un joc cu reguli nescrise. Doar in urma infrangerilor inveti cum ca castigi apoi. Ce nu te doboara te face mai puternic si o etapa incheiata nu e decat inceputul unei noi aventuri.

Am fost tradata si am suferit, am fost pierduta si dezamagita, am fost singura intre mai multi, m-am judecat si mi-am dat singura sentinta, m-am maniat si am blestemat, m-am pierdut pe mine insami odata cu increderea in mine, am crezut intr-un abis al imaginatiei mele si am refuzat sa traiesc prezentul. Am gasit doar lucuri inutile in toata existenta mea si am dorit cu ardoare sa dispar intr-o alta dimensiune. Am supravietuit si am gasit adanc ascunsa-n mine Pasarea Phoenix care a renascut din cenusa sufletului meu, mai puternica si mai inteleapta”, Vasilica Lungu, scenarist, regizor, coregraf Pasarea Phoenix.

Vasilica LUNGU este o tanara de 28 de ani, absolventa a colegiului de Arte “Octav Bancila” din Iasi. Este licentiata in Educatie fizica si sport, studii absolvite la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si are un master in spectacolul de coregrafie contemporana, studii absolvite la Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea” din Bucuresti.

Rezervari online: http://www.ateneutatarasi.ro/

Pret unic bilet: 5 lei

Program casierie bilete: marti- vineri 13.00-16.00 si cu o ora inainte de inceperea fiecarui spectacol.

     
Tag-uri: spectacol, ateneu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii