ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
26-05-2014, ora 13:59

Pianistul si compozitorul Bogdan Ota revine la Iasi, intr-un concert de exceptie

Articol de Madalina Irimia

Marti, 27 mai, iesenii pasionati de muzica, dans si frumos sunt invitati sa participe la un eveniment de neuitat, care il are ca invitat principal pe pianistul si compozitorul roman, Bogdan Ota. Acesta revine pe scena ieseana pentru a sustine un concert de exceptie, alaturi de Emerich Gherca si Radu Cotoman, membri ai Nordic Sonata Orchestra, in cadrul evenimentului caritabil „Sunete de bucurie”.

Dupa cum sustine artistul, la concertele sale „publicul isi va trai propria poveste, caci fiecare simte in felul sau”, temele prezentate in spectacolele acestuia fiind legate de spiritualitate, emotie sau dragostea puternica ce transcede chiar si barierele mortii. In aceasta formula, publicul va avea parte de linii melodice deosebit de gingase si lirice, printre care se regasesc Story of My Life, Glimpse of Happiness sau A Dream Within a Dream. Mai mult decat atat, acesta se va putea delecta cu momente de balet pline de emotie si delicatete, sustinute de elevi ai Colegiului National de Arta "Octav Bancila", precum si cu acorduri magnifice de pian interpretate de Sofia Salajan si Alexandru Placinta, castigatori ai numeroase olimpiade nationale si internationale de profil.

Artistii au decis sa-si uneasca fortele pe scena si sa sprijine strangerea de fonduri pentru copiii nevoiasi de la Centrul Educational al Asociatiei Salvati Copiii Iasi, care traiesc in conditii mizere de viata. Ei nu au caldura, nici apa sau lumina, dar isi doresc sa cunoasca lumea altfel, sa invete, sa socializeze si sa isi schimbe conditia.

Evenimentului va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, incepand cu ora 19:30, si este organizat de echipa CromArt, formata din masteranzi ai Universitatii „Al. Ioan Cuza” Iasi, in parteneriat cu Asociatia Salvati Copiii, filiala Iasi.

Accesul in sala se va face pe baza unor invitatii de donatie, care pot fi achizitionate de la standurile special amenajate sau de la intrare, in ziua evenimentului.

     
Tag-uri: Bogdan Ota, Iasi, concert
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii