A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727768800.8099.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noaptea Cartilor Deschise la Libraria Humanitas: reduceri la carti, CD-uri si DVD-uri si un recital de chitara clasica pana dupa miezul noptii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
19-05-2012, ora 08:30

Noaptea Cartilor Deschise la Libraria Humanitas: reduceri la carti, CD-uri si DVD-uri si un recital de chitara clasica pana dupa miezul noptii

Articol de Gianina Petruca

Libraria Humanitas de pe Lapusneanu organizeaza sambata, 19 mai, un eveniment cu traditie: Noaptea Cartilor Deschise. Libraria va avea un program special, fiind deschisa pina la ora 01:00. Toti cei care vor trece pragul librariei dupa ora 19:00, se vor bucura de reduceri de10% la toate cartile, CD-urile si DVD-urile si vor fi serviti cu ceai din partea casei. (Exceptie fac produsele deja reduse sau incluse deja intr-o alta promotie.)

“Iubitorii de carte si de frumos sunt asteptati cu o oferta generoasa de noutati editoriale din portofoliul a peste 300 de edituri, titluri la 5, 10 si 15 lei, dar si cu o selectie atenta de muzica, filme si audiobook-uri.”, precizeaza organizatorii.

Surprizele nu se incheie aici: incepind cu ora 22:00, iesenii se pot bucura de un recital de chitara clasica sustinut de Dan Alexandru Arhire – un tinar talentat, prezent in peste 50 de recitaluri solo de chitara clasica atit in tara, cit si in strainatate.

De-a lungul carierei sale, a fost distins cu numeroase distinctii si premii, unul din cele mai recente fiind Premiul al II-lea, la Festivalul Internaţional de chitara clasica „Eduard Pamfil”, de la Bucureşti.

Talentul sau este confirmat si de numeroase distinctii si premii obtinute. In urma cu citeva luni, a fost distins cu Premiul al II-lea, la Festivalul Internaţional de chitara clasica „Eduard Pamfil”, de la Bucureşti.

In prezent, este masterand in cadrul Facultatii de Interpretare Muzicala din Iasi, clasa prof. univ. dr. Constantin Stanciu si studiaza in paralel in cadrul Academiei de Chitara Koblenz, Germania sub indrumarea profesorului Aniello Desiderio.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii