A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719986038.1223.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihai Eminescu, comemorat la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
12-01-2013, ora 07:00

Mihai Eminescu, comemorat la Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Teiul lui Eminescu din Parcul Copou va fi locul unde pe 15 ianuarie iesenii vor marca implinirea a 163 de ani trecuti de la nasterea marelui poet national. Cu acest prilej vor fi depuse jerbe de flori langa Teiul lui Eminescu, urmate de un moment de reculegere in amintirea celui mai mare poet roman.

De asemenea, la Casa de Cultura „Mihai Ursachi” de la ora 10.30 va incepe un recital de poezie sustinut de elevi ai Colegiului „Garabet Ibraileanu”. Un alt recital de poezie va fi oferit, incepand cu ora 11, de tinerii actori ai trupelor „Teatrul din parc” si „Ludic”.

Scriitorii ieseni vor omagia opera lui Mihai Eminescu prin lecturarea de poezii din creatia acestuia. Pana la ora 16,00 programul cultural dedicat marelui poet national va continua cu un moment muzical si cu vernisajul unei expozitii de arta plastica semnate de studenti ai Universitatii de Arte „George Enescu”.

Foto: albumdefamilie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii