A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720334423.8106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Masca cu miere, elixir al tineretii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
28-02-2012, ora 08:34

Masca cu miere, elixir al tineretii

Articol de Madalina Irimia

Anii incep sa se vada treptat pe fata fiecarei persoane, ridurile aducand cu sine multe frustrari si temeri. Exista pe piata o multime de creme care promit un ten de adolescenta, dar poti opta si pentru tratamente naturale, deloc scumpe si cat se poate de eficiente.

Mierea este una dintre cele mai bune variante. Ea este dulce si atat de gustoasa incat si celulele epidermei vor fi incantate sa o guste si sa se rasfete, conform Ehow.

Mierea va ajuta pielea sa aiba o textura mai buna, sa fie mai stralucitoare, radianta, sa aiba culori mai frumoase si sa fie echilibrata din punct de vedere chimic. O asemenea masca va hrani epiderma, facand-o instantaneu mai plina de viata, caci mierea fura din apa din atmosfera si o duce la celule, omoara bacteriile si niveleaza stratul de la suprafata tenului, in acelasi timp, ridurile fine disparand ca prin minune.

Mierea groasa, de un galben inchis, a fost alegerea femeilor secole de-a randul pentru o fata delicata si tanara. Tratamentul este cat se poate de simplu, nepresupunand decat curatarea temeinica a fetei si aplicarea mierii. Chiar si unele camere de hotel au pachetele cu miere destinate mini-sedintei de ingrijire de cu seara, asa ca n-ai nicio scuza sa nu-ti rasfeti obrazul.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii