A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727685151.8831.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Legendara trupa The Animals va sustine un concert extraordinar la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
20-04-2012, ora 11:45

Legendara trupa The Animals va sustine un concert extraordinar la Iasi

Articol de Gianina Petruca

Dupa succesul concertului din 2011, la Bucuresti, trupa The Animals revine in Romania pentru a sustine un show memorabil la Iasi . Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 12 mai, la Casa de Cultura a Studentilor. Accesul publicului in locatie se realizeaza incepand cu ora 20:00.

Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood”. In anul 1994, formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Din componenta actuala fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ). Alaturi de ei, pe scena vor urca: Danny Handley (Spencer Davis, Bobby Elliott , Rick Lee) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana's Mindbenders).

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ), online pe eventim.ro si la Casa de Cultura a Studentilor. Pretul unui bilet este :

Categoria I (VIP): 75 de lei

Categoria II: 60 de lei

Categoria III: 40 de lei

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii