ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
06-12-2011, ora 19:03

"KEBAB" - teatru in Clubul Presei

Articol de Madalina Irimia

Miercuri, 7 decembrie, incepand cu ora 22:00, in Clubul Presei va avea loc spectacolul "KEBAB" adaptat dupa Gianina Carbunariu. Va interpreta trupa Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice - Chisinau - Republica Moldova.

Trei tineri romani emigreaza in Irlanda, un teritoriu care cristalizeaza toate visele lor. Acolo, totul va fi mult mai bine decat acasa. Mady, o tanara de 15 ani viseaza sa devina un star pop. Voicu, 26 de ani, doreste sa castige cat mai multi bani. Bogdan, student, viseaza sa reuseasca in domeniul artelor vizuale. Izolat in aceasta noua tara pe care incearca sa o inteleaga, acest trio incepe o mica afacere 100% romaneasca .

Un vis occidental care contine germenii unui cosmar.

In Kebab, traficul de carne vie e pista mortii. Prostitutia fortata distruge viata unei tinere care nu vrea decit un singur lucru: sa-i fie mai bine departe de Romania, intr-o lume noua. Nou si bun sunt insa aromele unui parfum pe a carui eticheta scrie moarte. Nivelurile piesei - cel extrem realist si cel crud poetic - sunt inteligent interconectate de Gianina Carbunariu, promotoarea unui teatru care boxeaza pana la sange lumea din jur, cu un excelent simt al dozarii detaliilor.

Intrarea libera.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  18.06.2017 08:16

wh0cd298840 look at this omnicef without a prescription citalopram

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii