A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661608.3322.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: FILIT isi recruteaza voluntarii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
19-07-2013, ora 06:01

Iasi: FILIT isi recruteaza voluntarii

Articol de Madalina Irimia

Festivalul International de Literatura si Traducere Iasi (FILIT), ce va avea loc in perioada 23- 27 octombrie 2013, lanseaza un apel pentru recrutarea de voluntari. Acestia vor lucra alaturi de echipa de organizatori a Festivalului in perioada premergatoare evenimentului si in timpul acestuia.

Disponibilitatea de timp, experienta anterioara in organizarea de evenimente, seriozitatea, sociabilitatea si cunoasterea a cel putin unei limbi de circulatie internationala reprezinta avantaje in selectia voluntarilor FILIT. Domeniile in care voluntarii vor activa in cadrul FILIT sunt variate, in functie de structura si necesitatile Festivalului:

Duminica, 22 septembrie, este termenul limita pentru depunerea de CV-uri. Acestea vor contine exclusiv informatii care privesc in mod direct Festivalul: datele personale (varsta, adresa electronica, numar de telefon); studiile; limbile straine cunoscute; experienta anterioara.

Printre avantajele de a fi voluntar FILIT : vor fi parte a echipei care organizeaza cel mai important eveniment literar din regiune ; vor cunoaste personal unii dintre cei mai importanti scriitori, traducatori, editori, jurnalisti straini si romani ai momentului ; CV-ul acestora se va imbogati cu experienta majora a organizarii unui eveniment cultural de prima marime.

Programul selectiei si pregatirii voluntarilor FILIT : pana pe 22 septembrie: termen limita pentru trimiterea CV-urilor - 23-27 septembrie: persoanele selectate de catre organizatori vor fi contactate personal - 30 septembrie-4 octombrie: training-ul echipei de voluntari selectati de catre organizatori si impartirea sarcinilor.

Informatiile vor fi trimise la adresa de e-mail : dan.daia@filit-iasi.ro (Dan DAIA, Coordonator logistica si echipe de voluntari in cadrul FILIT). Pentru alte informatii: 0741.240.617.

In perioada 23 - 27 octombrie 2013, Iasul va deveni centrul industriei editoriale din Europa de Est, facilitand intalnirea publicului cu cei mai importanti scriitori, traducatori, oameni de media, directori de festivaluri, critici literari din Romania si din intreaga lume. Orasul Iasi va sarbatori literatura impreuna cu cele cateva sute de invitati speciali - de la autori premiati Nobel la vedete internationale si profesionisti ai cartii, dar si alaturi de publicul din regiunea Moldovei si din tara.

     
Tag-uri: FILIT, voluntari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii