ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
30-04-2013, ora 11:49

Iasi: Expozitia ”DON’T STOP!”de Raluca Hreniuc

Articol de Madalina Irimia

Galeriile de Arta „Ion Neagoe” Iasi vor gazdui, incepand cu data de 30 aprilie 2013, expozitia intitulata DON’T STOP!, semnata de artista Raluca Hreniuc.

Evenimentul expozitional este organizat de Casa Corpului Didactic „Spiru Haret” Iasi in colaborare cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi si cuprinde o selectie de lucrari de grafica si sculptura ce vor putea fi vizionate pana pe data de 17 mai 2013.

Lucrarile expuse preiau si transmit atitudini si interpretari emotionale, transformand morfologia corpului omenesc in compozitii unice care reflecta viziunile si profunzimile interioare ale artistei.

Din punct de vedere conceptual, creatiile plastice sunt grupate in teme elaborate care percep si comunica forma lirica a corpul uman, in stari de atemporalitate.

Inscris in registrul artelor vizuale, evenimentul este sustinut de ansamblul rafinat al creatiilor plastice care confirma talentul artistei si dimensioneaza compozitiile in evolutii unice, exprimand mesajul de a gandi pozitiv, de a nu te opri si de a merge mai departe.

Vernisajul va avea loc vineri 10 mai 2013, ora 15.00.

Expozitia va fi prezentata de profesor univ. dr. Constantin Tofan si lector univ. dr. Horia Costin Chiriac.

Curator: asistent univ. dr. Elena Simona Vranceanu, director Casa Corpului Didactic Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii