A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720344016.135.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Cat esti de predispusa la ingrasare, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
16-03-2012, ora 08:29

Horoscop: Cat esti de predispusa la ingrasare, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Esti adepta curelor de slabire permanente sau poti sa infuleci orice si la orice ora fara sa ai probleme cu silueta? Sa stii ca astrele au o mare influenta asupra predispozitiei tale de a te ingrasa, potrivit eva.ro.

Berbec. Esti plina de energie si arzi caloriile foarte rapid. Cele mai bune alimente pe care trebuie sa le consumi sunt: pestele, salatele, citricele si merele.

Taur. Esti predispusa la ingrasare, deoarece iti place la nebunie sa mananci. Atentie la carbohidrati si alimentele bogate in grasimi, care iti pot pune in pericol silueta.

Gemeni. Daca nu iti potolesti poftele de alimente grase si dulciuri, silueta ta va avea de suferit. Ia-ti adio de la dulciuri, alimente grase si produse de panificatie.

Rac. Iti place sa gatesti, dar ce ar fi sa adaptezi retetele si sa le faci un pic mai digerabile, fara un exces de grasime, sare, carne? Este recomandat sa iei masa la ore fixe si sa eviti produsele de patiserie, pastele din faina alba si berea.

Leu. Ai un metabolism bun, insa odata cu inaintarea in varsta trebuie sa ai mare grija la ceea ce mananci. Alimentele pe care trebuie sa le eviti sunt cele picante, carnea si lactatele in exces.

Fecioara. Ca sa slabesti trebuie sa limitezi consumul de produse de tip fast-food, carne, alimente picante, sosuri grase sau mancarurile foarte uleioase.

Balanta. Daca nu faci miscare, cu timpul tendinta ta de ingrasare va fi tot mai accentuata. Adopta o dieta bazata pe peste, iaurt, orez, rosii, spanac, struguri, mere.

Scorpion. Ai mare grija cand esti stresata, stai departe de alimentele nesanatoase ca sa eviti ingrasatul. Nu este recomandat sa faci exces de lactate, dulciuri, produse de panificatie si sare.

Sagetator. Chiar daca nu ai de ce sa-ti faci probleme in legatura cu greutatea, ai grija la alimentatia nesanatoasa. Fructele, rosiile, usturoiul, radacinoasele si ceapa sunt armele tale in lupta impotriva kilogramelor.

Capricorn. Ai tendinta de a te ingasa, insa poti controla foarte bine acest lucru. Ai nevoie de alimente bogate in proteine si calciu.

Varsator. Problemele cu greutatea pot aparea daca nu esti atenta la alimentatia ta. Trebuie sa adopti o dieta saraca in grasimi si sa eviti dulciurile, sosurile grase, cafeaua.

Pesti. Esti predispusa la ingrasare, iar acest lucru te scoate din minti. Daca vrei sa-ti mentii silueta, trebuie sa nu faci exces de grasimi, lactate, dulciuri si produse de panificatie.

Sursa: eva.ro

Foto: unica.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii