ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
12-12-2011, ora 13:58

Horoscop 11-17 decembrie

Articol de Oana Barbosu

Cronica de Iasi va prezinta horoscopul saptamanii 11 – 17 decembrie 2011.

Berbec

Inceputul de saptamana ii gaseste pe nativii acestei zodii intr-o stare de buna dispozitie, determinati pentru rezolvarea unor vechi probleme. Totusi, Berbecii trebuie sa ai aiba mai multa grija de starea lor de sanatate, deoarece este posibil ca in zilele de Marti si Miecuri sa reapara unele dureri ale articulatiilor. Ar fi mult mai bine sa nu infruntati temperaturile mici din aceasta saptamana cu un curaj indaratnic. Mai bine ati lua in calcul o iesire la ceai cu prietenii, in cafenelele iesene. Sfarsitul de saptamana se anunta pentru iesenii berbeci a fi unul promitator: socializare fara barieri si multa pofta de distractie.

Taur

Pentru nativii ieseni din aceasta zodie, zilele de luni si marti nu vor reusi sa ii scoata din starea de leneveala in care s-au refugiat pe parcursul intregului weekend. Tocmai din acest motiv, inceputul saptamanii ii gaseste in imposibilitatea de a-si focaliza energiile in directia corecta. Ideal pentru revigorarea tonusului ar fi sa va orientati catre cursurile de dans sau de chitara, fie alegeti sa va delectati cu muzica de sarbatoare oferite de spectacolele iesene.

Spre mijlocul saptamanii lucrurile se imbunatatesc vizibil, ba chiar sunteti dispusi sa va acordati mai mult timp pentru voi insiva. Si daca la capitolul financiar nu stati atat de prost, mallurile iesene va asteapta cu usile deschise pentru achizitiile pe care de mult timp le aveati in vizor. La sfarsit de saptamana, veti fi gazda unei mult asteptate reuniuni de prieteni.

Gemeni

Inceputul de saptamana le ofera acestor nativi o noua abordare asupra propriilor sentimente, cu o tendinta excesiva spre suspiciune si neincredere. Ziua de miercuri insa, se arata a fi favorabila pentru depasirea tuturor limitelor fizice si mentale. Sunteti dispusi sa experimentati lucruri noi, sa va largiti cercul de prieteni. Iesirea la unul dintre restaurantele iesene cu specific chinezesc, ar putea fi unul dintre noile obiective fixate pentru aceasta saptamana. Pe 15 decembrie, starea de spirit si cea fizica se vor afla in deplina armonie. Weekendul va va ajuta sa va simtiti in largul dvs., oriunde va veti afla.

Rac

Extrem de atractivi si prietenosi, racii vor fi vedetele acestei saptamani. Inteligenta, eleganta si sarmul inascut ii vor ajuta atat al locul de munca, dar mai ales in cercul social pe care il frecventeaza cu atata devotament. Nativii ieseni ai acestei zodii vor dori sa se ocupe de cumparaturile si cadourile de Craciun, astfel incat supermarketurile iesene se vor dovedi insuficiente pentru a satisface toate capriciile acestora. In zilele de 16 si 17, racii se vor afla intr-o agitatie continua deoarece vor fi gazdele unei petreceri familiale. In cateva cuvinte, saptamana se anunta a fi una plina de distractie si buna dispozitie!

Leu

Starea sufleteasca a nativilor din aceasta zodie va fi in aceasta saptamana in contrast cu vremea urata si geroasa de afara. Leii vor emana caldura si curaj in zilele de luni si marti. Miercuri, leii vor intra in febra cumparaturilor de Craciun, fapt care ii va conduce la o stare de agitatie sporita, si la o atitudine mai impunatoare, atunci cand vine momentul alegerii celor mai potrivite cadouri. Leii sunt mari amatori ai negocierii si pasionati ai targurilor mestesugaresti si de artizanat. Astfel, nativilor ieseni ai acestei zodii le sunt recomandate promenadele pe aleea Lapusneanu de unde vor putea alege cadouri de suflet pentru cei dragi. Weekendul va fi pentru lei unul plin de viata si distractie.

Fecioara

Inceputul de saptamana, indeosebi zilele de 12 si 13 decembrie se anunta a fi unul tumultos si extrem de solicitant pentru nativii acestei zodii. Inamicul numarul unu al fecioarelor, in aceasta saptamana, este lupta contra-timpului, fie ca este vorba despre finalizarea unor proiecte profesionale, fie ca sunteti pe ultima suta de metri in ducerea la bun sfarsit a unor sarcini casnice .

Incercati sa acordati mai multa atentie starii dvs. fizice de sanatate, deoarece in zilele de joi si vineri veti simti o stare acuta de oboseala. Ar fi de preferat sa va desprindeti pentru cateva ore de munca dvs. si sa va dedicati cateva ore petrecerii timpului cu prietenii apropiati. Cinematografele iesene pot fi destinatia potrivita pentru o seara de relaxare. Si daca filmul nu este pe masura asteparilor dvs, concertul de joi a lui Stefan Hrusca sau recitalurile de colinde, cu siguranta va va ridica tonusul si buna dispozitie. In weekend incercati sa fiti mai calma si profitati de momentele frumoase pe care le veti petrece impreuna cu cei dragi.

Balanta

Nativii ieseni din aceasta zodie vor fi in miezul tuturor evenimentelor sociale ce se vor desfasura pe parcursul acestei saptamani. Daruirea si entuziasmul de care dau dovada ii vor ajuta sa finalizeze unele proiecte incepute demult, la sfarsitul carora vor primi numeroase laude si aprecieri. Zilele de 13 si 14 par a fi nefavorabile insa, in domeniul finantelor. Inainte de a va imprumuta, incercati sa va reorganizati bugetul si sa va redefiniti prioritatile. Mai putini bani nu inseamna insa mai putin timp destinat distractiei. Ati putea avea in vedere o plimbare cu bicicleta in Parcul Copou sau de ce nu, un party pe cinste in complexele studentesti. In weekend veti fi predispus la trandaveala, insa o vizita pe neasteptate va redeschide apetitul pentru buna-dispozitie.

Scorpion

Luni si marti nativii acestei zodii vor fi concentrati asupra finalizarii unor sarcini profesionale. Volumul mare de munca ii predispune la o stare accentuata de agitatie si tensiune. Ziua de 14 nu pare nici ea a fi una mai calma, deoarece sunteti fortat de imprejurari sa preluati atributiile gospodaresti ale celorlalti. Statul la coada in supermarketurile iesene si iesirea cu greu din parcarile acestora nu fac decat sa va sporeasca proasta-dispozitie.

Cu toate acestea scorpionii sunt favoritii astrelor la capitolul ,, cuceriri”. Eleganta si rafinamentul dvs. va vor ajuta sa fiti in centrul atentiei si sa obtineti cu o mare usurinta ceea ce va propuneti. Scorpionii vor petrece weekendul fie in gasca sa de prieteni pe stadionul Politehnicii, fie vor prefera varianta cea mai simpla si anume iesitul la cafenea intr-un cerc restrans de prieteni.

Sagetator

Cuvantul care ii defineste pe nativii sagetatori in aceasta saptamana este cel de impunere. Din cauza faptului ca multe dintre proiectele initiate cu ceva timp in urma au fost amanate, sagetatorii vor intra in actiune. Este recomandat sa actionati cu mai multa prudenta atunci cand vine vorba de relatiile interpersonale, deoarece este posibil sa declansati numeroase nemultumiri in cercul de prieteni. Incercati sa acceptati ideile venite din partea celorlati si sa renuntati la orgolii si suspiciuni. Cu siguranta, una dintre piese de calitate oferite de teatrele iesene va va ajuta sa va regasiti si sa va reluati munca cu o alta stare de spirit. Sfarsitul de saptamana ii va gasi pe cei mai in varsta nativi ai acestei zodii in parcurile din Alexandru si din Podu Ros jucand fie table, fie sah, iar pe cei mai tineri dintre acestia in mallurile iesene.

Capricorn

Daca ati planuit deja realizarea unor achizitii sau vizitarea unor vechi prieteni, zilele de luni si marti vor fi cele ideale pentru infaptuirea acestor obiective personale. Pe 14 decembrie, veti fi tinta unor interogatorii, fie din partea familiei, ca nu ati reusit sa duceti la bun sfarsit sarcinile domestice, fie din partea partenerului de viata, nemultumit de timpul scurt pe care il acordati. O scurta plimbare prin Parcul Unirii va va ajuta sa regasiti calea optima de comunicare si sa construiti noi planuri impreuna. Weekendul se anunta a fi unul lipsit de prea multe evenimente pentru nativii acestei zodii. In conditiile in care situatia financiara se anunta a fi una avantajoasa, o sedinta bine-meritata de shopping, prin magazinele iesene, nu ar strica.

Varsator

Varsatorul va fi carcotasul acestei saptamani. Nimic nu-l multumeste, tot ce il inconjoara i se va parea plictisitor si lipsit de importanta. In zilele de 12 si 13 decembrie, superficialitatea cu care va trata sarcinile profesionale vor conduce la degenerarea relatiei cu superiorii. O sedinta la saloanele iesene de masaj nu ar strica mai deloc. Va vor ajuta sa va eliberati de toata energia negativa acumultata in aceasta luna. Zilele de 15 si 16 va vor readuce incredere in puterea si farmecul dvs, dar si dorinta de a experimenta lucruri noi. Luand in considerare acest ultim aspect, ati putea face o surpriza iubitei invitand-o, in weekend, la unul dintre noile restaurantele iesene cu specific japonez. Garantat, satisfactia si buna dispozitie va fi de partea amandurora!

Pesti

Starea dvs. de sanatate se afla in continua imbunatatire. Saptamana aceasta, nativul din Pesti va da la o parte starea de leneveala care l-a insotit in ultimele zile, pentru a se dedica mai intens obligatiilor familiale, de multa vreme amanate. Inzestrati cu talent, Pestii nu vor evita insa, sa se sustraga de la activitatile zilnice pentru a se dedica picturii, muzicii sau sportului pe care le practica. Astfel, le recomandam nativilor din acesata zodie sa isi indrepte atentia catre bogata oferta de cursuri de teatru, chitara, sau de dans pe care Iasiul le-o ofera.

Miercuri si joi sunt insa zile ideale pentru studiu. Unele proiecte incepute se vor finaliza in cele din urma, cu numeroase aprecieri din partea colegilor de la locul de munca. La sfarsit de saptamana pur si simplu sunteti complesiti de problemele unor prieteni. Distractia si voia buna vor fie inlocuite de noi initiative si provocari.

Foto: independentul.tripod.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta horoscopul saptamanii 11 – 17 decembrie 2011.

,

Berbec

Inceputul de saptamana ii gaseste pe nativii acestei zodii intr-o stare de buna dispozitie, determinati pentru rezolvarea unor vechi probleme.  Totusi, Berbecii trebuie sa ai aiba mai multa grija de starea lor de sanatate, deoarece este posibil ca in zilele de Marti si Miecuri sa reapara unele dureri ale articulatiilor. Ar fi mult mai bine sa nu infruntati temperaturile mici din aceasta saptamana cu un curaj indaratnic. Mai bine ati lua in calcul o iesire  la ceai cu prietenii,  in cafenelele iesene. Sfarsitul de saptamana se anunta pentru iesenii berbeci a fi unul promitator: socializare fara barieri si multa pofta de distractie.

Taur

Pentru nativii ieseni din aceasta zodie, zilele de luni si marti nu vor reusi sa ii scoata din starea de leneveala in care s-au refugiat pe parcursul intregului weekend. Tocmai din acest motiv, inceputul saptamanii ii gaseste in imposibilitatea de a-si focaliza energiile in directia corecta. Ideal pentru revigorarea tonusului ar fi sa va orientati catre cursurile de dans sau de chitara, fie alegeti sa va delectati cu muzica de sarbatoare oferite de spectacolele iesene.

Spre mijlocul saptamanii lucrurile se imbunatatesc vizibil, ba chiar sunteti dispusi sa va acordati mai mult timp pentru voi insiva. Si daca la capitolul financiar nu stati atat de prost, mallurile iesene va asteapta cu usile deschise pentru achizitiile pe care de mult timp le aveati in vizor. La sfarsit de saptamana, veti fi gazda unei mult asteptate reuniuni de prieteni.

Gemeni

Inceputul de saptamana le ofera acestor nativi o noua abordare asupra propriilor sentimente, cu o tendinta excesiva spre suspiciune si neincredere. Ziua de miercuri insa, se arata a fi favorabila pentru depasirea tuturor limitelor fizice si mentale. Sunteti dispusi sa experimentati lucruri noi, sa va largiti cercul de prieteni. Iesirea la unul dintre restaurantele iesene cu specific chinezesc, ar putea fi unul dintre noile obiective fixate pentru aceasta saptamana. Pe 15 decembrie,  starea de spirit si cea fizica se vor afla in deplina armonie. Weekendul va va ajuta sa va simtiti in largul dvs., oriunde va veti afla.

Rac

Extrem de atractivi si prietenosi, racii vor fi vedetele acestei saptamani. Inteligenta, eleganta si sarmul inascut ii vor ajuta atat al locul de munca, dar mai ales in cercul social pe care il frecventeaza cu atata devotament. Nativii ieseni ai acestei zodii vor dori sa se ocupe de cumparaturile si cadourile de Craciun, astfel incat supermarketurile iesene se vor dovedi insuficiente pentru a satisface toate capriciile acestora. In zilele de 16 si 17, racii se vor afla intr-o agitatie continua deoarece vor fi gazdele unei petreceri familiale. In cateva cuvinte, saptamana se anunta a fi una plina de distractie si buna dispozitie!

Leu

Starea sufleteasca a nativilor din aceasta zodie va fi in aceasta saptamana in contrast cu vremea urata si geroasa de afara. Leii vor emana caldura si curaj in zilele de luni si marti. Miercuri, leii vor intra in febra cumparaturilor de Craciun, fapt care ii va conduce la o stare de agitatie sporita, si la o atitudine mai impunatoare, atunci cand vine momentul alegerii celor mai potrivite cadouri. Leii sunt mari amatori ai negocierii si pasionati ai targurilor mestesugaresti si de artizanat. Astfel, nativilor ieseni ai acestei zodii le sunt recomandate promenadele pe aleea Lapusneanu de unde vor putea alege cadouri de suflet pentru cei dragi. Weekendul va fi pentru lei unul plin de viata si distractie.

Fecioara

Inceputul de saptamana, indeosebi zilele de 12 si 13 decembrie se anunta a fi unul tumultos si extrem de solicitant pentru nativii acestei zodii. Inamicul numarul unu al fecioarelor,  in aceasta saptamana, este lupta contra-timpului, fie ca este vorba despre finalizarea unor proiecte profesionale, fie ca sunteti pe ultima suta de metri in ducerea la bun sfarsit a unor sarcini casnice .

Incercati sa acordati mai multa atentie starii dvs. fizice de sanatate, deoarece in zilele de joi si vineri veti simti o stare acuta de oboseala. Ar fi de preferat sa va desprindeti pentru cateva ore de munca dvs. si sa va dedicati cateva ore petrecerii timpului cu prietenii apropiati. Cinematografele iesene pot fi destinatia potrivita pentru o seara de relaxare. Si daca filmul nu este pe masura asteparilor dvs, concertul de joi a lui Stefan Hrusca sau recitalurile de colinde, cu siguranta va va ridica tonusul si buna dispozitie. In weekend incercati sa fiti mai calma si profitati de momentele frumoase pe care le veti petrece impreuna cu cei dragi.

Balanta

Nativii ieseni din aceasta zodie vor fi in miezul tuturor evenimentelor sociale ce se vor desfasura pe parcursul acestei saptamani. Daruirea si entuziasmul de care dau dovada ii vor ajuta sa finalizeze unele proiecte incepute demult, la sfarsitul carora vor primi numeroase laude si aprecieri. Zilele de 13 si 14 par a fi nefavorabile insa, in domeniul finantelor. Inainte de a va imprumuta, incercati sa va reorganizati bugetul si sa va redefiniti prioritatile. Mai putini bani nu inseamna insa mai putin timp destinat distractiei. Ati putea avea in vedere o plimbare cu bicicleta in Parcul Copou sau de ce nu, un party pe cinste in complexele studentesti. In weekend veti fi predispus la trandaveala, insa o vizita pe neasteptate va redeschide apetitul pentru buna-dispozitie.

Scorpion

Luni si marti nativii acestei zodii vor fi concentrati asupra finalizarii unor sarcini profesionale. Volumul mare de munca ii predispune la o stare accentuata de agitatie si tensiune. Ziua de 14 nu pare nici ea a fi una mai calma, deoarece sunteti fortat de imprejurari sa preluati atributiile gospodaresti ale celorlalti. Statul la coada in supermarketurile iesene si iesirea cu greu din parcarile acestora nu fac decat sa va sporeasca proasta-dispozitie.

Cu toate acestea scorpionii sunt favoritii astrelor la capitolul ,, cuceriri”. Eleganta si rafinamentul dvs. va vor ajuta sa fiti in centrul atentiei si sa obtineti cu o mare usurinta ceea ce va propuneti.  Scorpionii vor  petrece weekendul fie in gasca sa de prieteni pe stadionul Politehnicii, fie vor prefera  varianta  cea mai simpla si anume iesitul la cafenea  intr-un cerc restrans de prieteni. 

Sagetator

Cuvantul care ii defineste pe nativii sagetatori in aceasta saptamana este cel de impunere. Din cauza faptului ca multe dintre proiectele initiate cu ceva timp in urma au fost amanate, sagetatorii vor intra in actiune. Este recomandat sa actionati cu mai multa prudenta atunci cand vine vorba de relatiile interpersonale, deoarece este posibil sa declansati numeroase nemultumiri in cercul de prieteni. Incercati sa acceptati ideile venite din partea celorlati si sa renuntati la orgolii si suspiciuni. Cu siguranta, una dintre piese de calitate oferite de teatrele iesene va va ajuta sa va regasiti si sa va reluati munca cu o alta stare de spirit. Sfarsitul de saptamana ii va gasi pe cei mai in varsta nativi ai acestei zodii in parcurile din Alexandru si din Podu Ros  jucand fie table, fie sah, iar pe cei mai tineri dintre acestia in mallurile iesene.

Capricorn

Daca ati planuit deja realizarea unor achizitii sau vizitarea unor vechi prieteni, zilele de luni si marti vor fi cele ideale pentru infaptuirea acestor obiective personale. Pe 14 decembrie, veti fi tinta unor interogatorii, fie din partea familiei, ca nu ati reusit sa duceti la bun sfarsit sarcinile domestice, fie din partea partenerului de viata, nemultumit de timpul scurt pe care il acordati. O scurta plimbare prin Parcul Unirii va va ajuta sa regasiti calea optima de comunicare si sa construiti noi planuri impreuna. Weekendul se anunta a fi unul lipsit de prea multe evenimente pentru nativii acestei zodii. In conditiile in care situatia financiara se anunta a fi una avantajoasa, o sedinta bine-meritata de shopping, prin magazinele iesene, nu ar strica.

Varsator

Varsatorul va fi carcotasul acestei saptamani.  Nimic nu-l multumeste, tot ce il inconjoara i se va parea plictisitor si lipsit de importanta. In zilele de 12 si 13 decembrie, superficialitatea cu care va trata sarcinile profesionale vor conduce la degenerarea relatiei cu superiorii. O sedinta la saloanele iesene de masaj nu ar strica mai deloc. Va vor ajuta sa va eliberati de toata energia negativa acumultata in aceasta luna. Zilele de 15 si 16 va vor readuce incredere in puterea si farmecul dvs, dar si dorinta de a experimenta lucruri noi. Luand in considerare acest ultim aspect, ati putea face o surpriza iubitei invitand-o, in weekend, la unul dintre noile restaurantele iesene cu specific japonez. Garantat, satisfactia si buna dispozitie va fi de partea amandurora!

Pesti

Starea dvs. de sanatate se afla in continua imbunatatire. Saptamana aceasta, nativul din Pesti va da la o parte starea de leneveala care l-a insotit in ultimele zile, pentru a se dedica mai intens obligatiilor familiale, de multa vreme amanate. Inzestrati cu talent, Pestii nu vor evita insa, sa se sustraga de la activitatile zilnice pentru a se dedica picturii, muzicii sau sportului pe care le practica. Astfel, le recomandam nativilor din acesata zodie sa isi indrepte atentia catre bogata oferta de cursuri de teatru, chitara, sau de dans pe care Iasiul le-o ofera.

Miercuri si joi sunt insa zile ideale pentru studiu. Unele proiecte incepute se vor finaliza in cele din urma, cu numeroase aprecieri din partea colegilor de la locul de munca. La sfarsit de saptamana pur si simplu sunteti complesiti de problemele unor prieteni.  Distractia si voia buna vor fie inlocuite de noi initiative si provocari.  

Foto: independentul.tripod.com

" title="Stiri despre

Berbec

Inceputul de saptamana ii gaseste pe nativii acestei zodii intr-o stare de buna dispozitie, determinati pentru rezolvarea unor vechi probleme.  Totusi, Berbecii trebuie sa ai aiba mai multa grija de starea lor de sanatate, deoarece este posibil ca in zilele de Marti si Miecuri sa reapara unele dureri ale articulatiilor. Ar fi mult mai bine sa nu infruntati temperaturile mici din aceasta saptamana cu un curaj indaratnic. Mai bine ati lua in calcul o iesire  la ceai cu prietenii,  in cafenelele iesene. Sfarsitul de saptamana se anunta pentru iesenii berbeci a fi unul promitator: socializare fara barieri si multa pofta de distractie.

Taur

Pentru nativii ieseni din aceasta zodie, zilele de luni si marti nu vor reusi sa ii scoata din starea de leneveala in care s-au refugiat pe parcursul intregului weekend. Tocmai din acest motiv, inceputul saptamanii ii gaseste in imposibilitatea de a-si focaliza energiile in directia corecta. Ideal pentru revigorarea tonusului ar fi sa va orientati catre cursurile de dans sau de chitara, fie alegeti sa va delectati cu muzica de sarbatoare oferite de spectacolele iesene.

Spre mijlocul saptamanii lucrurile se imbunatatesc vizibil, ba chiar sunteti dispusi sa va acordati mai mult timp pentru voi insiva. Si daca la capitolul financiar nu stati atat de prost, mallurile iesene va asteapta cu usile deschise pentru achizitiile pe care de mult timp le aveati in vizor. La sfarsit de saptamana, veti fi gazda unei mult asteptate reuniuni de prieteni.

Gemeni

Inceputul de saptamana le ofera acestor nativi o noua abordare asupra propriilor sentimente, cu o tendinta excesiva spre suspiciune si neincredere. Ziua de miercuri insa, se arata a fi favorabila pentru depasirea tuturor limitelor fizice si mentale. Sunteti dispusi sa experimentati lucruri noi, sa va largiti cercul de prieteni. Iesirea la unul dintre restaurantele iesene cu specific chinezesc, ar putea fi unul dintre noile obiective fixate pentru aceasta saptamana. Pe 15 decembrie,  starea de spirit si cea fizica se vor afla in deplina armonie. Weekendul va va ajuta sa va simtiti in largul dvs., oriunde va veti afla.

Rac

Extrem de atractivi si prietenosi, racii vor fi vedetele acestei saptamani. Inteligenta, eleganta si sarmul inascut ii vor ajuta atat al locul de munca, dar mai ales in cercul social pe care il frecventeaza cu atata devotament. Nativii ieseni ai acestei zodii vor dori sa se ocupe de cumparaturile si cadourile de Craciun, astfel incat supermarketurile iesene se vor dovedi insuficiente pentru a satisface toate capriciile acestora. In zilele de 16 si 17, racii se vor afla intr-o agitatie continua deoarece vor fi gazdele unei petreceri familiale. In cateva cuvinte, saptamana se anunta a fi una plina de distractie si buna dispozitie!

Leu

Starea sufleteasca a nativilor din aceasta zodie va fi in aceasta saptamana in contrast cu vremea urata si geroasa de afara. Leii vor emana caldura si curaj in zilele de luni si marti. Miercuri, leii vor intra in febra cumparaturilor de Craciun, fapt care ii va conduce la o stare de agitatie sporita, si la o atitudine mai impunatoare, atunci cand vine momentul alegerii celor mai potrivite cadouri. Leii sunt mari amatori ai negocierii si pasionati ai targurilor mestesugaresti si de artizanat. Astfel, nativilor ieseni ai acestei zodii le sunt recomandate promenadele pe aleea Lapusneanu de unde vor putea alege cadouri de suflet pentru cei dragi. Weekendul va fi pentru lei unul plin de viata si distractie.

Fecioara

Inceputul de saptamana, indeosebi zilele de 12 si 13 decembrie se anunta a fi unul tumultos si extrem de solicitant pentru nativii acestei zodii. Inamicul numarul unu al fecioarelor,  in aceasta saptamana, este lupta contra-timpului, fie ca este vorba despre finalizarea unor proiecte profesionale, fie ca sunteti pe ultima suta de metri in ducerea la bun sfarsit a unor sarcini casnice .

Incercati sa acordati mai multa atentie starii dvs. fizice de sanatate, deoarece in zilele de joi si vineri veti simti o stare acuta de oboseala. Ar fi de preferat sa va desprindeti pentru cateva ore de munca dvs. si sa va dedicati cateva ore petrecerii timpului cu prietenii apropiati. Cinematografele iesene pot fi destinatia potrivita pentru o seara de relaxare. Si daca filmul nu este pe masura asteparilor dvs, concertul de joi a lui Stefan Hrusca sau recitalurile de colinde, cu siguranta va va ridica tonusul si buna dispozitie. In weekend incercati sa fiti mai calma si profitati de momentele frumoase pe care le veti petrece impreuna cu cei dragi.

Balanta

Nativii ieseni din aceasta zodie vor fi in miezul tuturor evenimentelor sociale ce se vor desfasura pe parcursul acestei saptamani. Daruirea si entuziasmul de care dau dovada ii vor ajuta sa finalizeze unele proiecte incepute demult, la sfarsitul carora vor primi numeroase laude si aprecieri. Zilele de 13 si 14 par a fi nefavorabile insa, in domeniul finantelor. Inainte de a va imprumuta, incercati sa va reorganizati bugetul si sa va redefiniti prioritatile. Mai putini bani nu inseamna insa mai putin timp destinat distractiei. Ati putea avea in vedere o plimbare cu bicicleta in Parcul Copou sau de ce nu, un party pe cinste in complexele studentesti. In weekend veti fi predispus la trandaveala, insa o vizita pe neasteptate va redeschide apetitul pentru buna-dispozitie.

Scorpion

Luni si marti nativii acestei zodii vor fi concentrati asupra finalizarii unor sarcini profesionale. Volumul mare de munca ii predispune la o stare accentuata de agitatie si tensiune. Ziua de 14 nu pare nici ea a fi una mai calma, deoarece sunteti fortat de imprejurari sa preluati atributiile gospodaresti ale celorlalti. Statul la coada in supermarketurile iesene si iesirea cu greu din parcarile acestora nu fac decat sa va sporeasca proasta-dispozitie.

Cu toate acestea scorpionii sunt favoritii astrelor la capitolul ,, cuceriri”. Eleganta si rafinamentul dvs. va vor ajuta sa fiti in centrul atentiei si sa obtineti cu o mare usurinta ceea ce va propuneti.  Scorpionii vor  petrece weekendul fie in gasca sa de prieteni pe stadionul Politehnicii, fie vor prefera  varianta  cea mai simpla si anume iesitul la cafenea  intr-un cerc restrans de prieteni. 

Sagetator

Cuvantul care ii defineste pe nativii sagetatori in aceasta saptamana este cel de impunere. Din cauza faptului ca multe dintre proiectele initiate cu ceva timp in urma au fost amanate, sagetatorii vor intra in actiune. Este recomandat sa actionati cu mai multa prudenta atunci cand vine vorba de relatiile interpersonale, deoarece este posibil sa declansati numeroase nemultumiri in cercul de prieteni. Incercati sa acceptati ideile venite din partea celorlati si sa renuntati la orgolii si suspiciuni. Cu siguranta, una dintre piese de calitate oferite de teatrele iesene va va ajuta sa va regasiti si sa va reluati munca cu o alta stare de spirit. Sfarsitul de saptamana ii va gasi pe cei mai in varsta nativi ai acestei zodii in parcurile din Alexandru si din Podu Ros  jucand fie table, fie sah, iar pe cei mai tineri dintre acestia in mallurile iesene.

Capricorn

Daca ati planuit deja realizarea unor achizitii sau vizitarea unor vechi prieteni, zilele de luni si marti vor fi cele ideale pentru infaptuirea acestor obiective personale. Pe 14 decembrie, veti fi tinta unor interogatorii, fie din partea familiei, ca nu ati reusit sa duceti la bun sfarsit sarcinile domestice, fie din partea partenerului de viata, nemultumit de timpul scurt pe care il acordati. O scurta plimbare prin Parcul Unirii va va ajuta sa regasiti calea optima de comunicare si sa construiti noi planuri impreuna. Weekendul se anunta a fi unul lipsit de prea multe evenimente pentru nativii acestei zodii. In conditiile in care situatia financiara se anunta a fi una avantajoasa, o sedinta bine-meritata de shopping, prin magazinele iesene, nu ar strica.

Varsator

Varsatorul va fi carcotasul acestei saptamani.  Nimic nu-l multumeste, tot ce il inconjoara i se va parea plictisitor si lipsit de importanta. In zilele de 12 si 13 decembrie, superficialitatea cu care va trata sarcinile profesionale vor conduce la degenerarea relatiei cu superiorii. O sedinta la saloanele iesene de masaj nu ar strica mai deloc. Va vor ajuta sa va eliberati de toata energia negativa acumultata in aceasta luna. Zilele de 15 si 16 va vor readuce incredere in puterea si farmecul dvs, dar si dorinta de a experimenta lucruri noi. Luand in considerare acest ultim aspect, ati putea face o surpriza iubitei invitand-o, in weekend, la unul dintre noile restaurantele iesene cu specific japonez. Garantat, satisfactia si buna dispozitie va fi de partea amandurora!

Pesti

Starea dvs. de sanatate se afla in continua imbunatatire. Saptamana aceasta, nativul din Pesti va da la o parte starea de leneveala care l-a insotit in ultimele zile, pentru a se dedica mai intens obligatiilor familiale, de multa vreme amanate. Inzestrati cu talent, Pestii nu vor evita insa, sa se sustraga de la activitatile zilnice pentru a se dedica picturii, muzicii sau sportului pe care le practica. Astfel, le recomandam nativilor din acesata zodie sa isi indrepte atentia catre bogata oferta de cursuri de teatru, chitara, sau de dans pe care Iasiul le-o ofera.

Miercuri si joi sunt insa zile ideale pentru studiu. Unele proiecte incepute se vor finaliza in cele din urma, cu numeroase aprecieri din partea colegilor de la locul de munca. La sfarsit de saptamana pur si simplu sunteti complesiti de problemele unor prieteni.  Distractia si voia buna vor fie inlocuite de noi initiative si provocari.  

Foto: independentul.tripod.com

">

Berbec

Inceputul de saptamana ii gaseste pe nativii acestei zodii intr-o stare de buna dispozitie, determinati pentru rezolvarea unor vechi probleme.  Totusi, Berbecii trebuie sa ai aiba mai multa grija de starea lor de sanatate, deoarece este posibil ca in zilele de Marti si Miecuri sa reapara unele dureri ale articulatiilor. Ar fi mult mai bine sa nu infruntati temperaturile mici din aceasta saptamana cu un curaj indaratnic. Mai bine ati lua in calcul o iesire  la ceai cu prietenii,  in cafenelele iesene. Sfarsitul de saptamana se anunta pentru iesenii berbeci a fi unul promitator: socializare fara barieri si multa pofta de distractie.

Taur

Pentru nativii ieseni din aceasta zodie, zilele de luni si marti nu vor reusi sa ii scoata din starea de leneveala in care s-au refugiat pe parcursul intregului weekend. Tocmai din acest motiv, inceputul saptamanii ii gaseste in imposibilitatea de a-si focaliza energiile in directia corecta. Ideal pentru revigorarea tonusului ar fi sa va orientati catre cursurile de dans sau de chitara, fie alegeti sa va delectati cu muzica de sarbatoare oferite de spectacolele iesene.

Spre mijlocul saptamanii lucrurile se imbunatatesc vizibil, ba chiar sunteti dispusi sa va acordati mai mult timp pentru voi insiva. Si daca la capitolul financiar nu stati atat de prost, mallurile iesene va asteapta cu usile deschise pentru achizitiile pe care de mult timp le aveati in vizor. La sfarsit de saptamana, veti fi gazda unei mult asteptate reuniuni de prieteni.

Gemeni

Inceputul de saptamana le ofera acestor nativi o noua abordare asupra propriilor sentimente, cu o tendinta excesiva spre suspiciune si neincredere. Ziua de miercuri insa, se arata a fi favorabila pentru depasirea tuturor limitelor fizice si mentale. Sunteti dispusi sa experimentati lucruri noi, sa va largiti cercul de prieteni. Iesirea la unul dintre restaurantele iesene cu specific chinezesc, ar putea fi unul dintre noile obiective fixate pentru aceasta saptamana. Pe 15 decembrie,  starea de spirit si cea fizica se vor afla in deplina armonie. Weekendul va va ajuta sa va simtiti in largul dvs., oriunde va veti afla.

Rac

Extrem de atractivi si prietenosi, racii vor fi vedetele acestei saptamani. Inteligenta, eleganta si sarmul inascut ii vor ajuta atat al locul de munca, dar mai ales in cercul social pe care il frecventeaza cu atata devotament. Nativii ieseni ai acestei zodii vor dori sa se ocupe de cumparaturile si cadourile de Craciun, astfel incat supermarketurile iesene se vor dovedi insuficiente pentru a satisface toate capriciile acestora. In zilele de 16 si 17, racii se vor afla intr-o agitatie continua deoarece vor fi gazdele unei petreceri familiale. In cateva cuvinte, saptamana se anunta a fi una plina de distractie si buna dispozitie!

Leu

Starea sufleteasca a nativilor din aceasta zodie va fi in aceasta saptamana in contrast cu vremea urata si geroasa de afara. Leii vor emana caldura si curaj in zilele de luni si marti. Miercuri, leii vor intra in febra cumparaturilor de Craciun, fapt care ii va conduce la o stare de agitatie sporita, si la o atitudine mai impunatoare, atunci cand vine momentul alegerii celor mai potrivite cadouri. Leii sunt mari amatori ai negocierii si pasionati ai targurilor mestesugaresti si de artizanat. Astfel, nativilor ieseni ai acestei zodii le sunt recomandate promenadele pe aleea Lapusneanu de unde vor putea alege cadouri de suflet pentru cei dragi. Weekendul va fi pentru lei unul plin de viata si distractie.

Fecioara

Inceputul de saptamana, indeosebi zilele de 12 si 13 decembrie se anunta a fi unul tumultos si extrem de solicitant pentru nativii acestei zodii. Inamicul numarul unu al fecioarelor,  in aceasta saptamana, este lupta contra-timpului, fie ca este vorba despre finalizarea unor proiecte profesionale, fie ca sunteti pe ultima suta de metri in ducerea la bun sfarsit a unor sarcini casnice .

Incercati sa acordati mai multa atentie starii dvs. fizice de sanatate, deoarece in zilele de joi si vineri veti simti o stare acuta de oboseala. Ar fi de preferat sa va desprindeti pentru cateva ore de munca dvs. si sa va dedicati cateva ore petrecerii timpului cu prietenii apropiati. Cinematografele iesene pot fi destinatia potrivita pentru o seara de relaxare. Si daca filmul nu este pe masura asteparilor dvs, concertul de joi a lui Stefan Hrusca sau recitalurile de colinde, cu siguranta va va ridica tonusul si buna dispozitie. In weekend incercati sa fiti mai calma si profitati de momentele frumoase pe care le veti petrece impreuna cu cei dragi.

Balanta

Nativii ieseni din aceasta zodie vor fi in miezul tuturor evenimentelor sociale ce se vor desfasura pe parcursul acestei saptamani. Daruirea si entuziasmul de care dau dovada ii vor ajuta sa finalizeze unele proiecte incepute demult, la sfarsitul carora vor primi numeroase laude si aprecieri. Zilele de 13 si 14 par a fi nefavorabile insa, in domeniul finantelor. Inainte de a va imprumuta, incercati sa va reorganizati bugetul si sa va redefiniti prioritatile. Mai putini bani nu inseamna insa mai putin timp destinat distractiei. Ati putea avea in vedere o plimbare cu bicicleta in Parcul Copou sau de ce nu, un party pe cinste in complexele studentesti. In weekend veti fi predispus la trandaveala, insa o vizita pe neasteptate va redeschide apetitul pentru buna-dispozitie.

Scorpion

Luni si marti nativii acestei zodii vor fi concentrati asupra finalizarii unor sarcini profesionale. Volumul mare de munca ii predispune la o stare accentuata de agitatie si tensiune. Ziua de 14 nu pare nici ea a fi una mai calma, deoarece sunteti fortat de imprejurari sa preluati atributiile gospodaresti ale celorlalti. Statul la coada in supermarketurile iesene si iesirea cu greu din parcarile acestora nu fac decat sa va sporeasca proasta-dispozitie.

Cu toate acestea scorpionii sunt favoritii astrelor la capitolul ,, cuceriri”. Eleganta si rafinamentul dvs. va vor ajuta sa fiti in centrul atentiei si sa obtineti cu o mare usurinta ceea ce va propuneti.  Scorpionii vor  petrece weekendul fie in gasca sa de prieteni pe stadionul Politehnicii, fie vor prefera  varianta  cea mai simpla si anume iesitul la cafenea  intr-un cerc restrans de prieteni. 

Sagetator

Cuvantul care ii defineste pe nativii sagetatori in aceasta saptamana este cel de impunere. Din cauza faptului ca multe dintre proiectele initiate cu ceva timp in urma au fost amanate, sagetatorii vor intra in actiune. Este recomandat sa actionati cu mai multa prudenta atunci cand vine vorba de relatiile interpersonale, deoarece este posibil sa declansati numeroase nemultumiri in cercul de prieteni. Incercati sa acceptati ideile venite din partea celorlati si sa renuntati la orgolii si suspiciuni. Cu siguranta, una dintre piese de calitate oferite de teatrele iesene va va ajuta sa va regasiti si sa va reluati munca cu o alta stare de spirit. Sfarsitul de saptamana ii va gasi pe cei mai in varsta nativi ai acestei zodii in parcurile din Alexandru si din Podu Ros  jucand fie table, fie sah, iar pe cei mai tineri dintre acestia in mallurile iesene.

Capricorn

Daca ati planuit deja realizarea unor achizitii sau vizitarea unor vechi prieteni, zilele de luni si marti vor fi cele ideale pentru infaptuirea acestor obiective personale. Pe 14 decembrie, veti fi tinta unor interogatorii, fie din partea familiei, ca nu ati reusit sa duceti la bun sfarsit sarcinile domestice, fie din partea partenerului de viata, nemultumit de timpul scurt pe care il acordati. O scurta plimbare prin Parcul Unirii va va ajuta sa regasiti calea optima de comunicare si sa construiti noi planuri impreuna. Weekendul se anunta a fi unul lipsit de prea multe evenimente pentru nativii acestei zodii. In conditiile in care situatia financiara se anunta a fi una avantajoasa, o sedinta bine-meritata de shopping, prin magazinele iesene, nu ar strica.

Varsator

Varsatorul va fi carcotasul acestei saptamani.  Nimic nu-l multumeste, tot ce il inconjoara i se va parea plictisitor si lipsit de importanta. In zilele de 12 si 13 decembrie, superficialitatea cu care va trata sarcinile profesionale vor conduce la degenerarea relatiei cu superiorii. O sedinta la saloanele iesene de masaj nu ar strica mai deloc. Va vor ajuta sa va eliberati de toata energia negativa acumultata in aceasta luna. Zilele de 15 si 16 va vor readuce incredere in puterea si farmecul dvs, dar si dorinta de a experimenta lucruri noi. Luand in considerare acest ultim aspect, ati putea face o surpriza iubitei invitand-o, in weekend, la unul dintre noile restaurantele iesene cu specific japonez. Garantat, satisfactia si buna dispozitie va fi de partea amandurora!

Pesti

Starea dvs. de sanatate se afla in continua imbunatatire. Saptamana aceasta, nativul din Pesti va da la o parte starea de leneveala care l-a insotit in ultimele zile, pentru a se dedica mai intens obligatiilor familiale, de multa vreme amanate. Inzestrati cu talent, Pestii nu vor evita insa, sa se sustraga de la activitatile zilnice pentru a se dedica picturii, muzicii sau sportului pe care le practica. Astfel, le recomandam nativilor din acesata zodie sa isi indrepte atentia catre bogata oferta de cursuri de teatru, chitara, sau de dans pe care Iasiul le-o ofera.

Miercuri si joi sunt insa zile ideale pentru studiu. Unele proiecte incepute se vor finaliza in cele din urma, cu numeroase aprecieri din partea colegilor de la locul de munca. La sfarsit de saptamana pur si simplu sunteti complesiti de problemele unor prieteni.  Distractia si voia buna vor fie inlocuite de noi initiative si provocari.  

Foto: independentul.tripod.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (4)  
johhnyFox,  13.07.2017 17:38

yyec1xyaiex18f2piq google google rdtsfzkwc4hw5n5tyi

   
johhnyFox,  11.07.2017 23:16

iqy3ewug174fvgv6bv google google w88olwj1tes3txiz02

   
JerryKah,  03.07.2017 03:37

svyj805skce1evkwjn google google 82wgpc357vj8y4os2d

   
CharlesLof,  07.06.2017 03:53

wh0cd335882 buy baclofen BUY CYMBALTA flagyl

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii