A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720189197.0278.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

HOROSCOP: ce li se pare barbatilor din fiecare zodie vulgar la o femeie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
02-03-2012, ora 14:05

HOROSCOP: ce li se pare barbatilor din fiecare zodie vulgar la o femeie

Articol de Madalina Irimia

Trebuie sa stii ca ce i se pare vulgar unui barbat i se poate parea acceptabil altuia. Asadar, daca incerci sa impresionezi un barbat anume, poti apela la ajutorul astrelor, care iti dezvaluie ce i se pare vulgar acestuia, in functie de zodia lui. Citeste predictia pentru barbatul de care esti interesata si asigura-te ca nu comiti acel lucru care i se pare culmea vulgaritatii!

Oare ce femeie nu-si doreste sa arate sexy si sa fure privirile tuturor barbatilor din jurul ei? Problema e ca trebuie sa stii care este diferenta dintre a fi sexy si a fi vulgara, din perspectiva barbatilor care te privesc. Daca vrei sa fii admirata, asigura-te ca ramai in prima categorie si ca nu pasesti in cea de-a doua! O femeie vulgara poate ca atrage privirile sexului opus, dar atrage si critici. O astfel de femeie nu va fi niciodata respectata.

Berbec

Nativul din Berbec are un comportament natural, spontan, asa ca il vei cuceri in aceeasi maniera. N-ai nevoie de cine stie ce scenarii ca sa-l seduci. Lui i se par ridicole femeile care incearca sa fie sexy intr-un mod fortat. Gesturile de diva fatala il lasa rece, mai ales daca se prinde ca nu este vorba decat de un rol.

Taur

Taurul apreciaza o femeie pentru integritatea ei, in primul rand. Femeile despuiate, care ajung sa-si descopere chiar si partile intime i se par de prost gust. Asadar, pastreaza-ti decenta si nu incerca sa-l impresionezi cu o fusta scurta sau cu un decolteu adanc.

Gemeni

Nativul din Gemeni are o gandire lipsita de prejudecati. El adora femeile fara inhibitii, care il atrag in jocuri erotice mai mult sau mai putin evidente. In preajma lui iti poti manifesta liber latura sexuala. Ce i se pare lui vulgar este sa vada ca femeia senzuala din fata lui nu este suficient de inteligenta si nu-l poate stimula in primul rand intelectual.

Rac

Racul este un barbat romantic, care viseaza la o femeie inocenta, care sa i se daruiasca in totalitate. Nu din prima insa. I s-ar parea un gest vulgar sa-l inviti la tine acasa pentru o partida de sex, chiar de la prima intalnire. Nu ca nu-i va face placere sa traiasca o aventura, dar doar atat vei fi tu pentru el.

Leu

Ori de cate ori iese in oras cu o domnisoara, Leul vrea sa "dea bine". Adesea, la bratul sau se vor afla femei foarte atragatoare, cu multi centimentri de piele descoperiti. Ce l-ar deranja profund la partenera lui este sa exagereze cu consumul de alcool. Daca il faci de ras in public, esti pe lista sa neagra!

Fecioara

Nativul zodiei Fecioara este destul de strict cand vine vorba de tot ce i se pare vulgar. Orice femeie care renunta la eleganta pentru a-si evidentia atuurile feminine i se pare vulgara. O femeie cu un aspect fizic neingrijit, deci cu parul valvoi sau oja sarita de pe unghii, i se pare de o vulgaritate extrema.

Balanta

Daca vrei sa-l cuceresti pe nativul din Balanta, lasa deoparte creioanele negre de ochi, fardurile sclipitoare si rujurile in tonuri aprinse. Balanta adora naturaletea. Barbatul nascut in aceasta zodie vrea sa te vada fara retusuri de imagine. Daca vii la intalnire ingropata in fond de ten si autobrozant, fii sigura ca vei parea vulgara in ochii lui.

Scorpion

Scorpionul este un barbat cu o gandire senzuala. Putine lucruri i se par cu adevarat vulgare. El apreciaza o femeie care isi manifesta liber sexualitatea. Cel mai probabil, nu te va judeca daca faceti sex de la prima intalnire. In cazul sau, altele sunt pretentiile. I se pare vulgara o femeie care are o expresie a fetei plictisita ori ingamfata, o femeie cu gesturi exagerate, care face orice ca sa iasa in evidenta si nu stie sa pastreze strop de mister in jurul ei.

Sagetator

Barbatul nascut in zodia Sagetator este un libertin, pentru care sexul murdar nu e deloc vulgar. Ii plac femeile care flirteaza fara rusine si care vor sa experimenteze in plan sexual, cu el, desigur. Vulgare i se par mai degraba gesturile prostesti, "de mahala" precum femeile care barfesc sau care se manifesta foarte zgomotos.

Capricorn

Daca ai iesit in oras cu nativul zodiei Capricorn, ar fi cazul sa alegi sectiunea de nefumatori a restaurantului. Capricornul detesta femeile cu vicii, considerandu-le "slabe de inger". Ambitia, vointa i se par trasaturi de caracter foarte sexy, asadar o femeie care pufaie o tigara il dezgusta.

Varsator

Nativul din Varsator este un tip nonconformist, care vede dincolo de aparente. Nu te va cataloga "vulgara" doar pentru ca ai un stil vestimentar indraznet sau pentru ca iti place sa-l amagesti cu apropouri sexuale. Ce i se pare insa vulgar la o femeie este usurinta cu care aceasta isi urmeaza instinctele sexuale, chiar si atunci cand risca sa raneasca alte persoane. Asadar, daca vezi ca are o iubita, nu incerca sa-l atragi intr-o aventura de-o noapte!

Pesti

Nativul zodiei Pesti este un tip discret in legatura cu acele lucruri care tin de intimitatea fiecaruia. Desi este glumet, sociabil, afla ca flirturile si glumele cu tenta sexuala i se par deplasate. In plus, daca incepi sa-i dezvalui cele mai intime fantezii de la prima intalnire sau sa povestesti in gura mare despre niste lucruri delicate, in ochii lui emani vulgaritate.

Sursa: eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii