ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
02-06-2013, ora 08:02

Gala Premiilor Operelor Nationale, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pentru prima data in Romania, capitala Moldovei gazduieste sambata, 8 iunie, de la ora 21.00, in Sala Mare a Teatrului National “Vasile Alecsandri” Iasi - GALA PREMIILOR OPERELOR NATIONALE - un eveniment cultural de exceptie ce va fi preluat si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si Radio Romania Cultural.

In cadrul manifestarii vor fi acordate premii la 14 categorii de nominalizari precum: cel mai bun spectacol, cel mai bun regizor, cel mai bun dirijor, cel mai bun solist, cea mai buna solista, cel mai bun solist de balet, cea mai buna solista de balet, cel mai bun spectacol din creatia romaneasca, premiul pentru conceptia decorului, premiul pentru conceptia costumelor, premiul pentru debut, cel mai bun spectacol pentru copii, cel mai bun coregraf, cel mai bun musical.

Pe langa aceste distinctii, se vor acorda unor mari artisti premii de excelenta si pentru intreaga activitate, dar si premii speciale ale juriului. Acestea vor fi inmanate de personalitati marcante ale culturii romanesti din tara si strainatate.

Gala Premiilor Operelor Nationale este initiata de Opera Nationala Romana Iasi si organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si Consiliul Judetean Iasi sise doreste a fi un eveniment cu traditie, prin care activitatea artistilor de opera sa fie recunoscuta, apreciata si premiata.

Foto: cinemagia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii